Zes nieuwe nobele trendkleuren voor Vasco designradiatoren

BronzeV1
PinkV1
Vasco Group

Vasco is qua design al jaren trendsetter. De Vasco-trendwatchers spotten tijdens de toonaangevende sanitairbeurzen nieuwe kleuren. Dit jaar voegt Vasco zes nieuwe kleuren toe. Met de kleuren pink, silver, pearl beige, gold, curry, en bronze geef je je badkamer, keuken of woonkamer dat ietsje meer. Combineren of contrast brengen met andere interieurelementen, materialen of kleuren zorgt net voor een mooi en rustgevend geheel. De voorbijje jaren waren aardekleuren en mat zwart dé referentiekleuren. Nu gaan we voor nobele tinten van hoogwaardige edelmetalen zoals goud, brons en zilver.

Hoogwaardig lakproces

Je geniet van een kwaliteitsgarantie van 10 jaar op alle Vasco producten en dit geldt ook voor de lak en waterdichtheid. Vasco gebruikt een hoogwaardig en kwalitatief lakproces, zoals in de auto-industrie. Eerst krijgt de designradiator een anti-corrosie grondlaag, die ingebakken wordt op een temperatuur van ca. 200° C. De tweede coating omvat een hoogwaardige poederlak. Daarna wordt de designradiator voor een tweede keer op dezelfde temperatuur ingebakken. Hierdoor genieten alle designradiatoren van een hoogwaardig lakproces.

Wil je graag meer informatie? Vul het formulier in en Vasco bezorgt je de handige brochure waar je alle nieuwe nobele trendkleuren kan bekijken.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email