De fluisterstille ventilatie-unit voor compacte woonéénheden

C150Zij

Een gezond binnenklimaat begint met goede luchtkwaliteit. De fluisterstille D150 Compact is specifiek ontworpen voor compactere wooneenheden zoals serviceflats, studio’s of studentenkamers. Met zijn beperkte hoogte laat dit model zich zowel aan de muur alsook in een verlaagd plafond makkelijk installeren. Het zeer hoog rendement en extreem laag verbruik maakt deze ventilatie-unit voor kleinere woonoppervlakten uiterst geschikt. Beschikt men over een woonruimte, één of twee slaapkamers, een open keuken, een badkamer met apart toilet? De D150 Compact kan dit zeker aan.

De extra zijaansluitingen aan de zijkant zorgen voor nog meer flexibiliteit m.b.t. aansluitmogelijkheden.  De D150 Compact is uitgerust met een geïntegreerde vochtsensor en een bedrade bediening om het weekprogramma in te stellen. De unit is ook domotica compatibel (Modbus of KNX). En het geluidsvermogen bedraagt slechts 38 dB.

De M5- en M7-filters zijn makkelijk toegankelijk voor onderhoud en vervanging en beschikbaar in de online Accessory Shop van Vasco.

Wilt u graag meer informatie omtrent de D150 Compact? Vul het formulier in en Vasco bezorgt u de leaflet.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email