Flinterdunne Oni, nu ook elektrisch met snelle reactietijd

1ONPEL
3Oniblackel
OniELnieuw

De elektrische Oni is ontwerptechnisch een absoluut pareltje. De ontwerpers van Vasco zijn er eveneens in geslaagd om een elektrische weerstand in het verwarmingselement te integreren, zodat deze volledig aan het zicht is onttrokken. De achterzijde is afgewerkt met een afdekplaat in dezelfde kleur als de voorplaat. Langs de zijkant zie je dus enkel het flinterdunne radiatorprofiel. De elektrische ontvangmodule, met o.a. een standby- en memofunctie, is quasi volledig weggewerkt. Het gaat om een ‘droge’ elektrische radiator, zonder verwarmingsvloeistof. De uitstekende geleiding van aluminium garandeert zo een supersnelle reactietijd.

Functionele eyecatcher

Oni-EL is beschikbaar in 2 varianten: type O-NP-EL met vlakke voorplaat en type O-P-EL met handige uitsparingen om handdoeken makkelijk te drogen en te laten opwarmen. Daardoor is deze elektrische Oni een topkeuze voor de badkamer en andere ruimtes waar naast esthetiek ook de nodige functionaliteit gewenst is.

Modern én klassiek

Door de snelle reactietijd zijn elektrische radiatoren vooral interessant in ruimtes waar je slechts beperkt aanwezig bent, van een badkamer of bureau tot zelfs een tweede verblijf. Bovendien koppelt Oni-EL alle voordelen van snel, elektrisch verwarmingscomfort aan een uitgepuurd design. Oni is een echte blikvanger door zijn bijzondere vormgeving. De flinterdunne lijn van de strakke verwarmingsplaat is mooi in evenwicht met de afgeronde hoeken en uitsparingen voor handdoeken, waardoor Oni zowel in moderne als klassieke interieurs helemaal tot zijn recht komt. Oni-EL is beschikbaar in het uitgebreide gamma Vasco-kleuren.

Eenvoudig en veilig

De Oni-EL is ontwikkeld conform de Europese EcoDesign-richtlijn. Het verwarmingselement laat zich makkelijk regelen met slechts twee knoppen op het toestel: één aan- en uitknop, en een tweede knop voor de koppeling met de RF-thermostaat, met een handig weekprogramma dat eenvoudig voor elk individueel leefpatroon in te stellen is. Deze multifunctionele thermostaat is inbegrepen in de prijs van de radiator.

Verder is er de mogelijkheid om de oppervlaktetemperatuur te begrenzen. Heel interessant op plaatsen waar (kind)veiligheid een prioriteit is zoals in kinderkamers, maar ook in kinderdagverblijven of in zorginstellingen.

Snelle montage

De elektrische Oni is vederlicht, waardoor de installateur de montage moeiteloos alleen kan uitvoeren. Het plaatsen gaat snel (een elektrisch voedingspunt moet aanwezig zijn) en zonder breekwerken van leidingen.
Oni-EL is beschikbaar in 2 afmetingen 500 x 1400 mm (750 W) en 500 x 1800 mm (1000 W). De Oni-El is beschikbaar vanaf oktober-november 2019.

Wilt u graag meer informatie over ONI-EL? Vul het formulier in en Vasco bezorgt u graag meer informatie.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email