Beams Mono-EL, een minimalistisch design voor een elektrische aluminium designradiator

EL2Mono

Met een elektrische variant van de Beams Mono, de Beams Mono-EL, stelt Vasco een ideale oplossing voor wie voorstander is van elektrische radiatoren en tegelijk zweert bij een uitgepuurd en minimalistisch design.
Ook de elektrische versie van de Beams Mono bestaat uit verticale profielen (breedte 150 mm): een licht, duurzaam en perfect recycleerbaar materiaal. De eindklant krijgt de vrijheid om het toestel in te passen in de look & feel van zijn eigen woning, want hij kan zelf bepalen waar en hoeveel profielen er geplaatst worden (max. 3 stuks).
Een elektrische radiator heeft natuurlijk geen last van cv-aansluitingen die het zicht ontsieren. Zo krijgt het pure design van dit topproduct nog meer vrij spel.

Om een elektrische weerstand in de Beams Mono te integreren, ontwikkelden de ingenieurs van Vasco een nieuwe afdekplaat op de achterzijde, waardoor elektrische componenten volledig aan het zicht onttrokken zijn.De radiator kan bliksemsnel opwarmen tot 80 à 85 °C en de gebruiker snel van het gewenste warmtecomfort voorzien.
Ook deze radiator maakt gebruik van de dubbele functionaliteiten. Enerzijds een veilige werking dankzij een permanente meting en controle van de oppervlaktetemperatuur. Anderzijds kan de ruimtetemperatuur nauwkeurig gecontroleerd worden. De temperatuur wordt geregeld via een RF-thermostaat waarbij de individuele profielen gekoppeld of afzonderlijk aangestuurd kunnen worden.

Technische specs op een rij

  • Hoogte: 1.800 mm
  • Breedte: 150 mm
  • Warmteafgifte bij hoogte 1.800: 1.000 W
  • Aan te sluiten op de RF-kamerthermostaat van Vasco
  • Beschikbaar in 55 kleuren
  • 10 jaar kwaliteitsgarantie

Wenst u meer informatie omtrent de Beams Mono-EL? Vul het formulier in en Vasco stuur u de brochure op.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email