Bedrijfsbezoek aan Vasco in het kader van de gloednieuwe balansventilatie DX

Vasco Group

Met de nieuwe ventilatie D-unit DX legt Vasco de lat voor balansventilatie opnieuw een stuk hoger. Dankzij de ontwikkeling van de Octogon-warmtewisselaar biedt Vasco het hoogste rendement bij elk luchtdebiet. De unit haalt een rendement van 87% bij 400m³/h. Dat maakt van DX het meest energie-efficiëntie ventilatiesysteem op de Belgische markt.

Op donderdag 18 oktober 2018 organiseert Vasco een bedrijfsbezoek voor bouwprofessionals om kennis te maken met de nieuwe fluisterstille DX-generatie. Chief Technical Officer Herman Ulens doet uit de doeken hoe het idee voor de DX-unit ontstaan is en geeft meer uitleg over de werking ervan. Nadien is er een rondleiding in de ventilatie-afdeling van de fabriek en krijgt u inzicht in het (manuele) productieproces van de DX-unit.

Ziehier het programma die u kan verwachten:

16u00:  Ontvangst

16u30: Welkomstwoord door Patrick Nijs, CEO Vasco Group

16u40: Voorstelling DX-unit door Herman Ulens (CTO) & Marc Achten (Presales Manager)

17u30: Presentatie Luc Dedeyne

18u00: Fabrieksbezoek

Wilt u enkel aansluiten voor het fabrieksbezoek, dan kan dat zeker. U dient dan wel 15 minuten voor de aanvang van het fabrieksbezoek aanwezig te zijn.

Bent u architect, aannemer of installateur? Maak kennis met deze fluisterstille ventilatie-oplossing en vraag de experts honderduit zodat u goed geïnformeerd bent over deze nieuwe balansventilatie. Vul het antwoordformulier in, indien u wenst aanwezig te zijn. Geef aan of u kiest voor het volledige programma of enkel het fabrieksbezoek. 

U wordt verwacht op volgend adres : Vasco, Kruishoefstraat 50, Dilsen-Stokkem.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email