Energiezuinig elektrisch verwarmen met E-Volve en E-Panel

Vasco Group
panelhoricontroller

Klaar voor de nieuwe Europese Ecodesign-normen die van kracht zijn vanaf 1 januari 2018? Deze normen bewaken het energieverbruik van elektrische toestellen. Zo moeten elektrische radiatoren voortaan beschikken over een aantal energiebesparende functies. Vasco anticipeerde hier al op met een nieuwe reeks elektrische badkamerradiatoren met geïntegreerde Blower, een snelle en efficiënte verwarmingsventilator die voor extra warmteafgifte zorgt (eigen vermogen van 1.000 watt) en zich dankzij de ingebouwde bewegingssensor automatisch afstemt op je leefpatroon.

E-volve : Energiezuinige elektrische badkamerradiatoren

Met E-Volve zet Vasco zijn duurzame innovatiereeks nu verder. Deze nieuwe regeling voor elektrische badkamerradiatoren combineert een discrete vormgeving met energetische topprestaties. De weekprogrammering en openraamdetectie zijn enkele voorbeelden van de energiebesparende functies. Het kernidee is simpel: zo energiezuinig mogelijk verwarmen. Zo schakelt de radiator bij een plotse temperatuurdaling automatisch naar een lagere stand.

E-Volve is ook verkrijgbaar in een RF-kit (radiofrequentie) met draadloze afstandsbediening en een RF-ontvanger, discreet gemonteerd onder de radiator.

E-Panel : Energiezuinige elektrische paneelradiatoren

Ook de bestaande elektrische paneelradiatoren van Vasco kregen een grondige update. Het volledige E-Panel-assortiment beschikt voortaan over een regeling met o.a. weekprogrammering en openraamdetectie. Bovendien wordt het verticale gamma uitgebreid met 4 extra vermogens. Met deze totale update van het elektrisch aanbod brengt Vasco maximaal comfort met minimaal energieverbruik in het hele huis. Zowel de bestaande Blower als nieuwkomers E-Volve en E-panel zijn helemaal conform de nieuwe Ecodesign-eisen vanaf 2018.

Praktische informatie

E-Volve                                           

  • Kleuren: wit (RAL 9016), aluminium (RAL 9006)                        
  • Richtprijs: 160 euro (type E-V), 270 euro (type E-V-RF)            

E-Panel

  • Kleur: wit (RAL 9016), optioneel 52 andere kleuren
  • Richtprijs: vanaf 408 euro

Elektrische badkamerradiator + Blower

  • Elektrisch vermogen: 1.000 watt
  • Kleuren: wit, grijs
  • Afmetingen: h 239 mm x b 400 mm x d 95 mm
  • Richtprijs: vanaf 627 euro (afhankelijk van radiator)

Wilt u graag meer informatie ontvangen omtrent de energiezuinige elektrische verwarmingstoestellen van Vasco, vul dan zeker het formulier in.  

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email