Beams Mono en Bryce Mono, ultraminimalistische verticale designradiatoren

11 2017

Dat klimaatregeling kunst kan zijn, bewees Vasco al eerder met Bryce en Beams – twee topdesigns van huisontwerper Wim Segers die vlot hun weg blijven vinden naar eigentijdse interieurs. Vandaag brengt Vasco van beide radiatoren een ultraminimalistische versie op de markt: Beams Mono & Bryce Mono.

Eén profiel met breedte van 150 mm

Het enige wat je nog ziet is het aluminium profiel. De collector is aan het zicht onttrokken, de ventielset weggewerkt, de ophangingen geïntegreerd. Dat neemt niet weg dat achter deze verticale radiatoren een sterk staaltje techniek schuilt. Van de gekoppelde profielen van Beams blijft in de Mono-versie slechts één profiel over met een breedte van 150 mm. Voor eenzelfde strakke look werden bij Bryce alle tussenprofielen weggelaten en de twee buitenprofielen aan elkaar gekoppeld. Het resultaat zijn de meest minimalistische radiatoren die ooit uit de Vasco-fabriek kwamen.

Geef een persoonlijke touch

Het summum van eenvoud én architecturale vrijheid. Want elk profiel kan los van elkaar aan de wand bevestigd worden. Eén, twee, drie of meer profielen in één kleur of verschillende tinten? Beams Mono en Bryce Mono geven je alle speelruimte voor een persoonlijk interieur. Ook de temperatuurregeling is heel flexibel, via de internetgestuurde Vasco Climate Control-app (ideaal voor nieuwbouw of totaalrenovatie) of via individuele thermostaatknop (discrete inbouwbox). Daarbij kan je zelfs de profielen afzonderlijk aansturen.

Technische specificaties

Beams Mono                                                                    

  • Breedte: 150 mm                                                            
  • Hoogte: 1.800 mm / 2.000 mm / 2.200 mm                    
  • Aantal kleuren: 54                                                                    
  • Richtprijs: vanaf 485 euro                                            

Bryce Mono

  • Breedte: 150 mm
  • Hoogte: 1.800 mm / 2.000 mm / 2.200 mm
  • Aantal kleuren: 54
  • Richtprijs: vanaf 485 euro

Deze toestellen zullen in de loop van 2018 beschikbaar zijn. Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van hun beschikbaarheid, vul dan het invulformulier in en Vasco houdt u op de hoogte.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email