De 3de generatie aan stille ventilatie Type D bespaart op energie en verhoogt je leefkwaliteit

Vasco Group

Vanaf september 2016 komt dit nieuwe leefklimaatwonder op de markt. U bent dus op tijd verwittigd! Beter isoleren betekent rekening houden met een goed binnenklimaat. Een doelstelling die Vasco al sinds 2011 in de praktijk brengt met een mechanisch ventilatiesysteem dat na een eerste verbeterde versie in 2014 nu werd doorontwikkeld tot een nog performantere toepassing. Maak kennis (én doe je voordeel) met de Vasco D-systeem ventilatie van de derde generatie.

Hoe werkt Vasco’s D-systeem?

Het D-systeem zuigt de verse buitenlucht rechtstreeks in de leefruimtes via luchtroosters en een ingebouwde antibacteriologische filter. Ook de vervuilde binnenlucht wordt via ventielen afgevoerd. Zo blijft de luchtkwaliteit in huis perfect ‘in balans’.

Vasco’s D-systeem was al vanaf de eerste generatie onderscheidend door de combinatie van een uiterst geluidsarme techniek en een innovatief, gelijktijdig ontwikkeld luchtkanalensysteem Vasco Easy Flow. Een technologisch hoogstandje dat nu werd doorontwikkeld tot een derde generatie-systeem dat het begrip luchtkwaliteit een heel nieuwe invulling geeft.

Een nog hoger rendement!

De derde generatie D-systeem ventilatie van Vasco is ontwikkeld in nauwe samenwerking met onze klanten en eindklanten. Wat waren hun ervaringen? Wat kon er nog beter? Het resultaat mag er zijn. Een slimme warmtewisselaar warmt de aangevoerde buitenlucht op van 19° tot 20° C, terwijl de binnenlucht wordt afgevoerd op 21° C. Je geniet meteen van een veel comfortabeler en consistenter binnenklimaat in alle seizoenen en de warmterecuperatie levert ook nog eens een behoorlijke energiebesparing op!

Betere energieprestatie

De nieuwe unit neemt ook minder elektrisch vermogen op. Hij verbruikt dus nog minder dan voorheen en staat borg voor een energieprestatie met A tot A+ quotering. Daardoor verbetert de energieprestatie van de hele woning, want niet alleen de isolatiewaarde maar ook de toegepaste techniek(en) zijn bepalend voor de uiteindelijke EPB.

Geluidsarmer dan ooit

Vasco ventilatiesystemen waren al de meest geluidsarme. En dat zijn ze nu meer dan ooit! Een geluiddempende ventilatie-unit, stille luchtkanalen en ultrastille gelijkstroomventilatoren (in combinatie met de interne akoestische isolatie) leiden tot een … ongehoord stille ventilatie!

Plug & Play montageprincipe

Ook de plaatsing van de unit is heel eenvoudig en indien gewenst ook omkeerbaar, door de 2 aansluitingen naar buiten en 4 aansluitingen naar binnen toe. Bovendien wordt alles installatieklaar geleverd. Met de Vasco ventilatie ben je zeker van een compleet pakket, van a tot z.

And last but least

U geniet daarbovenop nog tot 16/12/2016 van een heel interessante cashback actie. Je bespaart maar liefst 125 euro op het aankoopbedrag van een ventilatie-unit type D. Bekijk hier hoe het systeem van de cashback werkt. De cashback is van toepassing op volgende modellen: D150EP II, D275 II, D275EP II, D300E II, D400 II, D400EP II, D500 II, D500E II.

Wilt u meer weten over de 3de generatie D-systeem voor de release in september? Vul het invulfomulier in en Vasco neemt met u contact op.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email