Waarom u best een aluminium radiator van Vasco koopt!

Vasco Group
Vasco Group

Momenteel geeft Vasco een Cashback van maar liefst 75€ op heel haar gamma aluminium radiatoren. De aluminium radiatoren zijn stuk voor stuk prachtige designradiatoren. Daarnaast bespaart u een pak op uw energiefactuur, dankzij hun snelle warmte geleiding. U bespaart dus tweemaal met een Vasco aluminium radiator!

Aluminium

Bij een aluminium radiator van Vasco is de waterinhoud een pak minder dan bij een paneel- of ledenradiator. Dit betekent dat de radiator dus snel warm is! Uiteindelijk bespaart dit u energie, omdat er maar een relatief kleine hoeveelheid water opgewarmd hoeft te worden. Daarnaast is de warmtegeleiding van een aluminium radiator tot wel vier keer hoger dan bij een traditionele radiator. 

Aluminium is stevig en flexibel materiaal dat borg staat voor een profielvaste structuur en een quasi ongelimiteerde vormvrijheid. Vasco aluminium radiatoren worden geproduceerd via een gepatenteerde persverbinding. Ze worden kataforetisch gegrondlakt en aansluitend elektrostatisch gepoederlakt met epoxy-polysterpoeder. Met Vasco aluminiumradiatoren zijn alle voorwaarden vervuld voor een 100% duurzaam en esthetisch verantwoord verwarmingscomfort.

Ontdek onze aluminium radiatoren en onze Cashback actie.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email