Vandersanden Group is specialist in de productie van gevelstenen en gevelsteentoepassingen. Het is een familiebedrijf dat ondertussen gegroeid is tot 1 van de grootste baksteenfabrikanten in Europa. In totaal zijn er ca. 365 mensen tewerkgesteld. Vandersanden Group telt 2 fabrieken in België, Spouwen en Lanklaar, en 2 fabrieken in Nederland, Hedikhuizen en Spijk. In totaal produceert het bedrijf ca. 400 miljoen bakstenen per jaar.

 

Bij Vandersanden Group vindt u meer dan gevelstenen. Zo kunt u er ook terecht voor isolatiepanelen bekleed met steenstrips. U hebt de keuze tussen de E-Brick panelen, geplaatst door de vakman, of het E-Boardsysteem, ontwikkeld voor de doe-het-zelver. Naast het belang van kwaliteit, blijft Vandersanden Group steeds zoeken naar nieuwe baksteentoepassingen of –oplossingen, rekening houdend met de noden en wensen binnen de nationale en internationale bouwmarkt. Zo bedacht de fabrikant ook de Zero. Een innovatieve baksteen waarmee u op een gemakkelijke manier een voegloze en strakke gevel creëert. De aannemer kan de Zero op de traditionele manier verwerken met mortel en truweel.

 

Voor meer informatie over Vandersanden Group en haar producten kijk op www.vandersandengroup.be.

Overzicht van beschikbare informatie: 9 artikels, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 6 brochures, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 2 handleidingen, 0 instructievideos, 0 technische fiches.