E-Brick en E-Board: slimme 2-in-1 isolatieoplossingen van Vandersanden voor een nieuwe gevel

Vandersanden Steenfabrieken
Vandersanden Steenfabrieken
Vandersanden Steenfabrieken

Vandersanden Group staat al decennia lang borg voor mooie en kwaliteitsvolle bakstenen. Naast de productie van gevelstenen werkt Vandersanden Group continu aan de ontwikkeling van nieuwe baksteentoepassingen. E-Brick en E-Board zijn zo het gevolg van expertise op 2 verschillende domeinen: handvormgevelstenen en isolatie. Met het E-Brick- en het E-Board-systeem isoleert u en werkt u buitenmuren af in één enkele handeling. Zo maak je een woning of project energiezuiniger en voorzie je het tegelijkertijd van een nieuwe gevel in baksteen. 

 

E-Brick-panelen voor de vakman

E-Brick-gevelpanelen zijn kant-en-klare isolatiepanelen die bestaan uit hoogwaardige isolatie en zijn afgewerkt met gevelsteenstrips. Deze steenstrips zijn bakstenen van slechts 2 cm dik maar verder volledig identiek aan de kwaliteitsbakstenen van Vandersanden Group.

Om een onberispelijk resultaat te kunnen garanderen, wordt E-Brick alleen geplaatst door ervaren vakmannen die door Vandersanden Group zijn opgeleid. Zo geniet men van 10 jaar garantie, zowel op het product als op de plaatsing.

 

E-Board voor zowel de vakman als doe-het-zelver

Voor wie graag zelf de handen uit de mouwen steekt, of het liefst met zijn vertrouwde aannemer werkt, is E-Board een prima alternatief. De basis van dit doe-het-zelfpakket is ook een hoogkwalitatieve isolatieplaat gecombineerd met  gevelsteenstrips.  Maar de steenstrips, de isolatieplaten, de lijm en de schroeven worden als losse onderdelen geleverd op de werf. Dankzij het tand- en groefsysteem kan je de platen makkelijk en snel aan elkaar vasthechten. Daarna plaats je de steenstrips in de daarvoor voorziene richels.

 

 

 

Sterke isolatiewaarden

Bij zowel E-Brick als E-board kan je kiezen uit verschillende diktes van isolatie en kan je de steenstrips eveneens combineren met harde isolatieplaten. Zo kan je zelfs de vereiste isolatiewaarde van een passiefhuis behalen (U ≤ 0,15 W/m²K voor muren). Dankzij de energiebesparing en eventuele premies is de terugverdientijd heel kort.

E-Board en E-Brick hebben een uiterst lage lambdawaarde van respectievelijk 0,032 W/m²K en 0,030 W/m²K.

 

Bij beide systemen heb je de keuze uit het volledige gamma gevelstenen van Vandersanden Group. Dat betekent meer dan 100 kleuren in de meest uiteenlopende stijlen.

 

Meer weten over hoe E-Brick en E-Board geplaatst worden? Surf dan naar www.e-brick.be of www.e-board.be. Hier kan je ook tal van “voor”- en ”na”-referenties bekijken. Wil je een informatiebrochure ontvangen of heb je interesse om E-Brick of E-Board te plaatsen: contacteer ons: via de website, 089/51 01 40 of info@vandersanden.com.

 

www.vandersandengroup.be

www.e-brick.be

www.e-board.be

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email