Kent u al de VBionen van Marcel Vanthilt’s Hotel M?

Vanbockryck Beton
Vanbockryck Beton

Het decor van Hotel M, de nieuwe zomertalkshow van Marcel Vanthilt, wordt dit jaar deels gebouwd door VB Beton Vanbockrijck. Het productiehuis 'deMENSEN' liet het decor ontwerpen door de designstudio 'Pièce Montée', die met zijn decors al aardig wat prijzen en erkenningen verdiende. Dit jaar werd in het decor een zwembad voorzien. Dit werd gemaakt met het nieuwste product van VB Beton Vanbockrijck Vbionen®. De Vbionen worden gebruikt voor het volledig kader van het decor.

 

De Vbionen rond Hotel M zijn gevuld met het lavagesteente Vulkapor. Dit natuurlijke gesteente heeft heel wat functionele eigenschappen:

  • natuurlijk product: zeer ecologisch en zuiver product, zonder schadelijke stoffen
  • waterzuiverend: hierdoor wordt het gesteente vaak gebruikt bij aanleg van (sier)vijvers en waterpartijen;
  • geluidsabsorberend: dit maakt de Vbionen met Vulkapor een ideaal geluidswerend scherm, ideaal voor toepassingen in de infrastructuur;
  • brandwerend
  • vorstvrij

 

 

Wat zijn nu Vbionen®?

Vbionen® zijn geprefabriceere betonwanden die zowel functioneel als esthetisch uitblinken. Ze kunnen met of zonder voet geleverd worden en zijn uitgerust met ingestorte, aan het wapeningsnet bevestigde flexankers. Deze bevatten clips waarin je voorzetnetten kan klikken. Zo ontstaat er een tussenruimte die kan worden opgevuld met een gesteente naar keuze.

 

Een samenwerking met De Cock Zwembaden

Voor de realisatie van dit project was een samenwerking met De Cock Zwembaden uit Hasselt een evidentie. De expertise die De Cock heeft in de installatie van zwembaden was voor VB Beton Vanbockrijck een garantie op het slagen van dit project. De Cock startte zijn activiteiten als zwembadbouwer in 1965. Doorheen de jaren groeide het aanbod van binnen- en buitenzwembaden tot het volledige welnessaanbod.

 

Een uitzending bijwonen?

Met VB Beton Vanbockrijck heeft u de unieke kans om een uitzending bij te wonen in combinatie met een bezoek backstage. Wilt u graag deze unieke ervaring meemaken? Neem contact met ons op via hotelm@vanbockrijck.be

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email