Verlaag op duurzame wijze je energierekening met minerale inblaaswol

Met de hoge energieprijzen loont het meer dan ooit de moeite om je woning te isoleren. Een goede dakisolatie is een must maar wist je dat ook langs slecht geïsoleerde gevels maar liefst 35% van de warmte verloren gaat? Heb je een woning die al beschikt over een holle ruimte tussen de binnen-en de buitenmuur, de zogenaamde spouw, dan kan je die spouw na-isoleren. Dat gebeurt door langs gaten in de gevel een isolatiemateriaal in de spouw aan te brengen.

Ga voor een kwalitatief product geplaatst door een erkend vakman

Het na-isoleren van een woning is een lange termijninvestering. Je gaat dus best voor een kwalitatief product dat op een correcte manier aangebracht wordt zodat het isolatiemateriaal ook daadwerkelijk je ganse geveloppervlak isoleert tot in de kleinste hoeken én dat voor lange tijd.

Als je je woning laat na-isoleren door een gecertificeerde aannemer met minerale inblaaswol  URSA White Blowing Wool Pure Flock KD dan kan je rekenen op een efficiënt en kwalitatief resultaat: op minder dan een dag is je woning optimaal beschermd tegen koude winterdagen én tegen hete zomerdagen.

Wist je trouwens dat minerale inblaaswol een isolatiemateriaal met een bijzonder gunstige prijs-kwaliteitverhouding is? Voor een beperkte investering zal je de energiefactuur van je woning sterk verlagen. Met minerale inblaaswol krijg je trouwens niet alleen een thermisch isolatieschild in je gevel, ook buitengeluiden zullen minder hoorbaar zijn door de uitstekende akoestische eigenschappen van minerale wol.

De sterke troeven van minerale inblaaswol

We zetten de voordelen van de  URSA inblaaswol nog even op een rijtje:

  • sterke thermische prestaties: met de URSA inblaaswol geniet je van dezelfde sterke isolatieprestaties als glaswol. Zo geniet je het hele jaar door van een aangenaam binnenklimaat. Omdat de inblaaswol zich aanpast aan de ruimte waarin ze geblazen wordt, reikt je nieuwe isolatieschild tot in alle hoeken van je spouw, zelfs op plaatsen die anders moeilijk bereikbaar zijn.
  • akoestische isolatie: inblaaswol van URSA is geluidsabsorberend; de na-isolatie van je spouwmuur zorgt er dus ook voor dat buitengeluiden minder tot in de binnenruimtes doordringen.
  • brandwerend: inblaaswol van URSA voldoet aan de EURO Brandklasse A1 en is dus onbrandbaar.
  • waterafstotend: inblaaswol van URSA is waterafstotend zodat het regenwater dat langs de spouw afgevoerd wordt, de thermische en akoestische prestaties van de inblaaswol op termijn niet aantast.
  • goede luchtkwaliteit: inblaaswol van URSA is een duurzaam en milieuvriendelijk isolatiemateriaal: het is stofvrij, formaldehydevrij, maar ook dampopen, waterafstotend én schimmelbestendig en draagt zo bij aan de luchtkwaliteit binnenshuis.

Wens je graag meer te weten over URSA inblaaswol voor gebruik als na-isolatie van de spouwmuur? Vul het formulier in en URSA bezorgt je meer informatie.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email