Met HOMETEC 32 van URSA isoleer je daken duurzaam en doordacht

URSA
HT32

en optimaal wooncomfort, een lagere energiefactuur en je steentje bijdragen voor het milieu. De voordelen van isolatie en in het bijzonder dakisolatie zijn je allicht al bekend. Dat de keuze van het type isolatiemateriaal evenzeer een ecologische impact heeft, is misschien wel nieuw voor je. Ontdek hieronder de voordelen van HOMETEC 32 voor jouw projecten. Een minerale wol met uitstekende isolatiewaarde in een hoge dikte.

Ga jij prat op kwaliteit en afwerking tot in de puntjes? Opdrachtgevers vragen meer en meer naar ecologische producten met een goede thermische isolatiewaarde. Het is aan jou als plaatser om een doordachte keuze te maken.

Eenvoud bij plaatsing

URSA adviseerde een plaatser om HOMETEC 32 met een dikte van 220 mm van URSA  te kiezen voor het renoveren van een privéwoning. De installateur kende al het URSA assortiment, maar was nog niet vertrouwd met HOMETEC 32. Na de uitvoering vroegen wij naar zijn ervaring met dit dakisolatie product:

“Het was een aangename verrassing. De minerale wolplaten lieten zich makkelijk plaatsen. Dankzij de goede klemkracht spanden ze mooi op tussen de balken. Bovendien prikt de minerale wol niet. Dat maakt het plaatsen net dat tikkeltje aangenamer”, klinkt het.

Topisolatiewaarde met duurzame producten

Minerale wol, dat voor meer dan 60% uit zand bestaat, is van nature een milieuvriendelijk product. Met een geoptimaliseerde samenstelling en productie levert URSA met HOMETEC 32 een ecologische topprestatie. De thermische eigenschappen maken dat dit product een goede keuze is elke dakopdracht. Bovendien is minerale wol ook brandveilig. HOMETEC 32 geeft minder stof af tijdens het plaatsen en is voelbaar zachter. Ook op vlak van het akoestisch comfort scoort HOMETEC 32 naar behoren. HOMETEC 32 is verkrijgbaar in diktes van 60 mm t.e.m. 220 mm. 

Wil je graag meer weten over het HOMETEC 32 gamma? Vraag via het formulier de technische fiche aan en URSA bezorgt je deze per kerende. 

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email