Heb jij beregeluk. Ontdek de interessante cashback-actie van URSA tijdens Batibouw

BatibouwbeerV1

URSA staat ook dit jaar weer op Batibouw 2019. Kom zeker een kijkje nemen op onze stand 307 in hal 5, want na het bezoek aan de URSA-stand vertrek je met de URSA cheque. Koop je tussen 21 februari 2019 en 31 december 2019 één van de volgende 3 oplossingen via onze URSA dealers? Dan geniet je van een mooie korting.

De korting geldt op glaswol van het URSA TERRA-gamma:

  • Hometec 35: een onbedekte minerale wolplaat in rolvorm met uitzonderlijke hoge thermische prestaties voor binnen- en buitenisolatie. Deze oplossing gebruik je voor hellende daken, zoldervloeren of in houtskeletbouw. Voor het garanderen van een goede lucht- en dampdichtheid combineer je Hometec 35 met een dampscherm.
  • URSACOUSTIC: een halfharde minerale wolplaat met uitstekende akoestische prestaties, verkrijgbaar in diktes tussen 40 en 100 mm. Deze oplossing is ideaal voor lichte scheidingswanden met houten en metalen structuur.
  • URSA 12: een veerkrachtig minerale woldeken aan één zijde bekleed met een damp- en luchtscherm in versterkte alukraft en voorzien van spijkerflenzen. Deze oplossing is uitermate geschikt voor het isoleren van hellende daken en wanden met houten regelwerk. Verkrijgbaar in diktes van 60 tot 240 mm.

Hoe verzilver je de cheque?

Scan je factuur waarop de producten staan vermeld en surf voor 31/12/2019 naar www.ursa-cashback.eu. Vul het formulier in en voeg een afbeelding van je factuur. In de 4 à 6 weken die hierop volgen ontvang je de 10% korting op het aankoopbedrag (incl. BTW) van bovenstaande producten in het URSA TERRA-gamma, met een maximum tot 100 EUR, op uw rekening terugbetaald. De cheque is enkel verkrijgbaar op onze stand en is dus geldig voor alle particulieren die ons een bezoekje brengen op onze stand 307 in hal 5 (naast Xella).

Wil je al kennis maken met de drie oplossingen van URSA waarop deze cashback van toepasing is? Vul het formulier in en wij bezorgen u de isolatiegids van URSA.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email