UNILIN, division insulation met hoofdzetel in Desselgem is al vele jaren een begrip in de bouwwereld. Een begrip waar het gaat om pasklare oplossingen voor alle denkbare daktoepassingen. UNILIN, division insulation is uitgegroeid tot de producent met het meest uitgebreide assortiment dakelementen en isolatieplaten.

UNILIN, division insulation maakt deel uit van de UNILIN Group. De andere divisies zijn: UNILIN, division flooring (Quick-Step laminaat en samengesteld parket) en UNILIN, division panels (boards, decorative panels en finished products).  De Groep UNILIN realiseerde in 2012 een totale geconsolideerde omzet van 1 miljard euro en stelt 4.000 mensen tewerk.

 Sinds oktober 2005 maakt de Groep UNILIN deel uit van het beursgenoteerde Amerikaans bedrijf Mohawk Industries Inc.

Mohawk Industries Inc. is een beursgenoteerd (NYSE) bedrijf met 25.100 werknemers en een omzet van 5,8 miljard US dollar (2012). Het is de grootste vloerbekledinggroep ter wereld, in zowel de residentiële als commerciële markt. Mohawk Industries Inc biedt een volledige waaier aan van getuft en geweven kamerbreed tapijt, keramische tegels, laminaat, hout, natuursteen, vinyl, karpetten en andere interieurproducten.


Merken: UNILIN Division Insulation
Overzicht van beschikbare informatie: 3 artikels, 0 bedrijfsvideos, 2 bestekteksten, 0 brochures, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 0 instructievideos, 2 technische fiches.