Ventus, de ge´soleerde dakdoorvoer voor platte en hellende daken

Ubbink, slimme dienstverlener op vlak van energie, ventilatie en bouw, bedacht een oplossing voor dakdoorvoeren voor ventilatiesystemen met warmteterugwinning. De geïsoleerde dakdoorvoer Ventus is beschikbaar in 4 montage kits voor platte en hellende daken. De hellingsgraad kan worden ingesteld tussen 15 tot 55°.

Slim, snel en praktisch ontwerp

De Ventus is nu net zo interessant omdat het een 3 in 1 geïntegreerde oplossing aanbiedt. Drie omdat Ventus zowel het vraagstuk van dakdoorvoer, als indekstuk als verloopstuk oplost. Ventus sluit je aan op de Aerofoam geïsoleerde ventilatiekanalen die verkrijgbaar zijn in de diameters: 150, 160, 180 en nu ook 200 mm. Maar Ventus is ook toepasbaar op de meest gangbare ventilatiesystemen. Wat praktisch is voor de installateur.

De snelheid van montage wordt verhoogd door de instelbare hellingsgraad van de Ventus. Hiermee verzekert de installateur dat de dakdoorvoer loodrecht staat op het dak. Door het slimme ontwerp van de Ventus kan sneeuw noch regen binnendringen door de hogere afvoer en slimme afvoeren.

Wil je graag meer weten over Ventus dakdoorvoeren? Vul het formullier in en Ubbink bezorgt je meer informatie.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email