Oplossingen voor elk oppervlak

Triflex is dé samenwerkings- en adviespartner met uitgebreide kennis en ervaring in vloeren, afdichtingssystemen en markeringen. Met onze hoogwaardige, bewezen duurzame producten en systemen maken we oplossingen mogelijk voor elk oppervlak. Of het nu parkeerdekken, balkons, galerijen, wegen, daken of vloeren zijn, de systemen van Triflex dragen bij aan de veiligheid, het comfort en de optimale beleving van de gebruikers.

Verlengde levensduur

Al 40 jaar verlengt Triflex met vloeibare kunststoffen de levensduur van gebouwen en constructies. Dat maakt Triflex tot een aantrekkelijke investering. Daarnaast zijn de producten van Triflex in elke kleur verkrijgbaar, waardoor zowat elke uitstraling of beleving te creëren is.

Toepassingsgebieden

Wij bieden passende oplossingen aan in volgende marktsegmenten:

PMMA garandeert kwaliteit

Onze harsen, gietvloeren, mortels en vulmaterialen op basis van PMMA zijn breed toepasbaar. PMMA oftewel polymethylmethacrylaat wordt als vloeibare kunststof in tal van onze producten verwerkt. Onze systemen zijn volledig gewapend, slijtvast, brandvertragend, UV- en hydrolysebestendig, snel uithardend, hechten op diverse ondergronden en hebben een hoge mechanische weerstand. Al deze positieve eigenschappen maken PMMA tot het geknipte bestanddeel van onze productie. Triflex draagt kwaliteit en duurzaamheid immers hoog in het vaandel om op elk moment een functioneel en esthetisch productgamma te garanderen.

Bedrijfsstructuur

Triflex BVBA vormt samen met Triflex BV, Triflex UK (Groot-Brittannië) en Triflex Holding GmbH (Duitsland) de Triflex Groep die deel uitmaakt van Follman Chemie. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Duitse Minden waar ook de productie van onze producten en systemen plaatsvindt.


Merken: Triflex
Overzicht van beschikbare informatie: 46 artikels, 0 bedrijfsvideos, 10 bestekteksten, 28 brochures, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 0 instructievideos, 14 technische fiches.