Een woonboot met een 100% waterdicht plat dak? Triflex zorgt ervoor!

Triflex
Triflex

Een woonboot is vaak uitgerust met een plat dak. Daarvoor geldt één grote vereiste: het moet waterdicht zijn. Weer of geen weer, winter en zomer. Daar knelt vaak het schoentje, want de grote temperatuurverschillen en de inwerking van wind, water en zon stellen het dakoppervlak danig op de proef. Wilt u een duurzame dakbedekking die zeker 25 jaar lekvrij meegaat? Dan zijn de systemen van Triflex een absolute aanrader, zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Technische uitdaging van formaat

Het dak van een woonboot is een constructie met heel wat aansluitingen, hoeken, doorvoeren en andere complexe details, zoals bouten, moeren, enz. Het komt er dus op aan om lekkages en kostbare waterschade te voorkomen op al die moeilijk af te dichten plekken. Deze uitdaging kunt u in alle vertrouwen aangaan met de producten van Triflex, op basis van vloeibare kunststoffen. Zo wordt het dak van uw woonboot ondoordringbaar afgedicht, mét garantie op een lange levensduur.

Klaar de klus met Triflex ProTect

Dit slijtvaste en onderhoudsvrije product brengt u best aan over het volledige dakoppervlak van de woonboot. Dankzij de flexibele en snel uithardende eigenschappen van Triflex ProTect vormt er zich meteen een waterdichte laag op het dak. Scheuren en naden worden probleemloos overbrugd en geen enkel plekje blijft onbehandeld.

Finishing touch met Triflex ProDetail

Voor een optimaal waterdicht resultaat is het aanbevolen om de hoeken, opstanden en andere kritische punten bijkomend te behandelen met een tweede product, nl. Triflex ProDetail. Het hoogwaardige, vloeibare materiaal omsluit elk dakdetail naadloos als een tweede huid. Resultaat? Een volledig gewapend en slijtvast dak dat bestand is tegen chemicaliën, UV, stralingswarmte, mechanische belasting en wortelgroei. Lekkage is uitgesloten voor heel lange tijd!

Wenst u meer informatie over duurzame dakbedekking met Triflex ProTect en Triflex ProDetail, vul dan bijgevoegd formulier in.

Benieuwd naar het resultaat?

Hoe ziet een woonboot er dan uit als hij onder handen werd genomen met de systemen van Triflex? Het verbluffende eindresultaat kunt u hieronder bewonderen!

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email