Verleng de levensduur van uw parkeergarage met Triflex MC

Triflex
Triflex

U kunt een hele mooie parkeergarage bouwen met een vernuftig toegangssysteem, state-of-the-art bewegwijzering en hightech camera’s. Maar als de vloer niet onderhouden wordt en ernstig vervuild geraakt, heeft dit zonder enige twijfel een negatieve impact op de beleving van de bezoeker. Om nog maar te zwijgen over de invloed op de levensduur en veiligheid… Gelukkig bestaat er een efficiënte oplossing: Triflex MC.

Wat is Triflex MC?

Dit product werd op de markt gebracht door Triflex, dé specialist in afdichtingen, coatings en markeringen voor alle gebouwen en constructies. Het is een krachtig, wateroplosbaar en biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel dat grondig komaf maakt met hardnekkige vlekken (vet, vuil, koolstof, olie, roet, enz.) en dat zowel op gecoate als niet-gecoate oppervlakken.

Alle troeven in een notendop

Triflex MC kan met warm of koud water worden verdund en maakt de vloer van elke parkeergarage schoon in geen tijd, met heel wat voordelen tot gevolg.

  • Betere signalering & hoger contrast: Veel vloeren van garages hebben een lichte tint voor een ruimtelijke beleving, inclusief duidelijke markeringen en belijningen. Vervuiling vermindert het contrast met de rest van de vloer en maakt de signaleringen minder zichtbaar. Dankzij Triflex MC is dit verleden tijd.
  • Groter gevoel van veiligheid: Een garage is vaak een verlaten plek die zeker ’s avonds donker en kil kan aandoen. Als het dan ook nog vies oogt en ruikt geeft dat een dubbel gevoel van onveiligheid. Triflex MC garandeert een nette garage die ook schoner blijft, want mensen zijn minder snel geneigd om een propere omgeving te bevuilen.
  • Gedaan met aangekoekt vuil: Het gros van de vervuiling in een garage bestaat uit modder en ander vuil dat auto's naar binnen rijden. Ook dooizouten (in de winter), olie en andere autovloeistoffen maken de vloer enorm vies en glad. Het universele reinigings- en ontvettingsmiddel Triflex MC brengt elke vloer snel en efficiënt vrijwel in originele staat.
  • Langere levensduur: Het behoud van de eigenschappen van de vloer en de onderliggende constructie zijn van belang in een garage, maar de levensduur staat of valt met het onderhoud ervan. Zeker in buitensituaties kan de antisliplaag zijn kracht verliezen, doordat algen zich hechten aan de vloer, met gladheid tot gevolg. Maar niet met Triflex MC!
  • Veelzijdig inzetbaar: Naast vloeren van parkeergarages is Triflex MC uitermate geschikt voor o.a. balkon- en galerijvloeren.

Algemene onderhoudstips van de Triflex specialist

  • Maak de parkeergarage regelmatig schoon. Bijhouden is uiteindelijk vele malen goedkoper dan achterstallig onderhoud verrichten.
  • De frequentie van de schoonmaak stemt u best af op het aantal bezoekers per dag en integreert u mee in het onderhoudsschema van de parking.
  • Het is zeker niet nodig om dagelijks of wekelijks de complete garage aan te pakken. De meest vervuilde plekken zijn standaard de ingang en uitgang, de doorgaande rijroutes en de parkeerplekken dichtbij de in- en uitgang voor voetgangers. De bovenste etages, de hoeken en wanden worden veel minder snel vuil.
  • Herstel kleine beschadigingen aan het vloerdek zo snel mogelijk. Het is een kleine moeite en zo voorkomt u dat de vloer op die plaats onthecht en dat er vocht en vuil onder kan kruipen, met alle gevolgen van dien.
  • Houd in de ontwerpfase van de parkeergarage al rekening met schoonmaakvoorzieningen. In een langgerekte constructie is de installatie van meerdere tap- en lospunten aan te raden voor proper en vuil water van schoonmaakmachines.

Wenst u meer informatie over dit product? Vul dan bijgevoegd formulier in.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email