Op zoek naar de ideale dakafdichting? Ontdek de troeven van Triflex

Triflex

Als specialist in vloeibare kunststoffen staat Triflex al bijna 40 jaar bekend om zijn feilloos afgedichte parkeergarages, terrassen, wandeldekken en andere oppervlakten. Maar wist u dat het merk zich ook perfect leent voor het afdichten van daken? Wilt u weten hoe Triflex elk dak hermetisch en in detail afsluit? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend onze brochure over doordachte daksystemen, met technische details en tal van voorbeeldprojecten.

Tot 25 jaar houdbaar

De grootste troef van Triflex is pas op lange termijn merkbaar. De slijtvaste oplossingen van Triflex zijn namelijk  ruim 25 jaar houdbaar. Met Triflex behandelde oppervlakken zijn tot in de puntjes afgedicht en hebben niet te lijden onder vocht of temperatuurschommelingen. Dat maakt het merk niet alleen geschikt voor grote parkeergarages en terrassen – die er na vele jaren intensief gebruik nog net zo verzorgd uitzien als na het aanbrengen – maar ook voor daken.

Volledig naadloos

De Triflex systemen zijn vloeibaar aan te brengen en flexibel. Daardoor ontstaat een volledig naadloos geheel dat de eventuele complexe vormen van de ondergrond van het dak feilloos volgt. Vocht krijgt geen kans om door te dringen en lekkages in de ruimtes onder het dak te veroorzaken, omdat de aangebrachte laag volledig hecht aan de ondergrond. Ook complexe detailleringen en moeilijk bereikbare plaatsen worden gegarandeerd afgedicht.

Ideaal voor groendaken

Groendaken zijn niet alleen mooi, ze verlengen ook de levensduur van het dak doordat ze schadelijke UV-stralen tegenhouden. Bovendien verhogen ze de thermische en akoestische isolatiewaarde van het gebouw, en geven ze vaak recht op een premie.

De volledig naadloze Triflex systemen zijn ondoordringbaar voor wortels. Dat maakt ze ideaal voor groendaken.

Met Triflex kunt u zelfs probleemloos een vijver op uw dak aanleggen!

Brandveilig

Alle producten van Triflex hebben een brandvertragende werking. Doordat de Triflex systemen voor dakdetails koud verwerkbaar zijn, worden gasbranders of hete lucht overbodig bij het aanbrengen. Tijdens de dakwerken is er dus geen risico op brand. Dat levert een lagere verzekeringspremie op.

Kwaliteit op elk niveau

Jarenlange ervaring, innovatieve kunstharstechnologie en geperfectioneerde applicatietechnieken garanderen de  levensduur van Triflex producten tot in het kleinste detail. Triflex voldoet  aan de normen ISO-9001 (kwaliteit) en ISO-14001 (milieu).

Dat oog voor kwaliteit komt ook terug in de dienstverlening. Triflex staat zijn klanten bij met advies, nazorg, operationele service en heldere informatie. Daardoor kunt u altijd op Triflex rekenen. Oók over 25 jaar.

Wenst u vrijblijvend meer info over onze daksystemen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt de brochure met technische details en tal van voorbeeldprojecten.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email