Een veilig bezoek aan zorginstellingen begint in de parkeergarage

Triflex
Triflex
Triflex

Een indruk

Elk bezoek aan een zorginstelling maakt indruk. Dat bezoek begint al in de parkeergarage. Waar moet ik zijn? Voel ik me welkom? Is het hier veilig? U wilt het patiënten en bezoekers zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk maken. Door aandacht te schenken aan veiligheid, duidelijkheid en sfeer kunt u de beleving net een beetje aangenamer maken.

Duidelijke taal

Waar kan ik als mindervalide parkeren? Waar kan ik iemand afzetten? Zijn er ook laadpunten voor elektrische auto’s? Door goed en opvallend gebruik van kleuren helpt u alle bezoekers, ook ouderen en mensen met een visuele beperking, de weg te vinden in de parkeergarage. Ook belijningen en pictogrammen dragen daaraan bij. Met de producten van Triflex kunt u alle kanten uit qua kleur en vormgeving.

Veilig gevoel: antislip en kleurstelling

Kleurgebruik en accenten dragen bij aan de veiligheid van uw parkeergelegenheid en hellingbaan. Met de juiste kleurstelling in combinatie met gepaste verlichting vergroot u bovendien het gevoel van veiligheid van de bezoeker. De antislip coating en stroefheid (SRT-waarde) van Triflex producten zorgen voor een veilige afwerking, zodat uw  bezoekers niet uitglijden.

Verwarmde hellingbaan

De hellingbaan vormt het zwaarst belaste deel van een parkeergarage. Zonder goede bescherming kan dit oppervlak bijzonder glad en daardoor onveilig worden. Triflex biedt een optimale afdichting voor hellingbanen, met een hoge antislipwaarde die lang behouden blijft. Het systeem is bovendien zeer geschikt om over hellingbaanverwarming aan te brengen, waardoor ook in de winter glijpartijen voorkomen worden en de parkeergarage bereikbaar blijft.

De projecten in de zorg waar Triflex al aan meewerkte zijn:

Ontdek hier de brochure “Kwaliteit voor zorginstellingen”. Wilt u deze ontvangen, dan kan u hieronder het aanvraagformulier invullen.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email