Triflex FloorTattoos: Persoonlijk, creatief en duurzaam

Triflex
Triflex

Triflex FloorTattoos bieden een creatieve en duurzame oplossing voor uw vloer, balkon, galerij of terras. Hiermee geeft u uw buitenruimte een persoonlijke en levendige uitstraling. Al bijna 40 jaar is Triflex een toonaangevende producent en leverancier van vloeibare kunststoffen voor vloeren, afdichtingssystemen en markeringen.

Met Triflex FloorTattoos is het mogelijk om unieke accenten aan te brengen op een balkon-, terras-, inkom- of galerijvloer. Met behulp van een speciale folie wordt het ontwerp verwerkt in de kunststof vloer, die in meerdere lagen wordt aangebracht. Zo is de vloer van het terras of balkon niet alleen naadloos, slijtvast en perfect beschermd en waterdicht, maar krijgt deze ook een opvallende en unieke afwerking. Triflex adviseert opdrachtgevers in de keuze voor het juiste systeem. Dat is onder meer afhankelijk van de ondergrond en de mate waarin de vloer wordt belast.

Ruime keuze

Er is keuze uit een groot aantal standaard ontwerpen. Die variëren van afbeeldingen geïnspireerd op de natuur, tot patronen die als decoratieve rand dienen. En van informatieve markeringen, zoals het icoon voor de nooduitgang, tot complete tegelpatronen. Zo creëert u bijvoorbeeld een tegelvloer die nooit barst. Een vloer met Triflex FloorTattoos kan in elke gewenste kleur en afwerking worden opgeleverd en vervaagt niet. Zo zijn er vele afwerkingen en kleuren beschikbaar die een stijlvolle combinatie creëren afgestemd op uw persoonlijke smaak en originaliteit.

Eindeloze mogelijkheden

Evenals Triflex Creative Design wordt de Triflex FloorTattoo aangebracht met behulp van een folie. Deze wordt op een voorbereide ondergrond geplakt en daarna wordt het patroon in de juiste kleur uitgewerkt. Na een uithardingstijd van ca. één uur, wordt de folie verwijderd en is de vloer gereed.
De combinatie van diverse kleuren en de instrooiing van onder andere Triflex Colour Mix zorgen ervoor dat de Triflex FloorTattoos eindeloze mogelijkheden bieden voor een persoonlijke en creatieve vormgeving van balkon of terras.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email