Triflex Creative Design voor decoratieve balkons, terrassen en uw inkom

Triflex
Triflex
Triflex

Een onderhoudsvriendelijk balkon mét een persoonlijk tintje. Dat was ook de wens van de eigenaar van een woning. Er werd een duurzaam en slijtvast afdichtingsysteem van Triflex aangebracht. Door de applicatie van een zestal Creative Design folies met retro-patroon kreeg het balkon een sfeervolle, eigen uitstraling.

Keuzevrijheid met Creative Design

Met Triflex Creative Design heeft u volledige keuzevrijheid. Wilt u het ontwerp van de vloer perfect aansluiten bij de architectuur van het pand? Dan maakt u een eigen ontwerp wat vervolgens met een folie wordt aangebracht. Zo verwerkt u bijvoorbeeld de huisstijl van een bedrijf op de vloer van de inkom. Het resultaat is buitengewoon slijtvast én onderhoudsvriendelijk en beschermt de ondergrond tot wel 25 jaar tegen alle weersinvloeden, schoonmaakproducten en chemicaliën.

Hulp bij ontwerpen en kiezen

Onlangs werd het assortiment van Triflex uitgebreid met 52 kleuren. Daarnaast kan er worden gekozen voor bijvoorbeeld een effen vloer of juist een decoratieve instrooimix in allerlei kleurvarianten. Maar ook qua afwerking zijn er ontelbare mogelijkheden. Zoals meer of minder antislip en met of zonder markeringen om het de gebruikers makkelijk te maken. Zo worden de vloeren optimaal afgestemd op de bouwstijl en persoonlijke voorkeuren. Met al die mogelijkheden qua kleur en afwerking kan het soms lastig zijn om te kiezen. Triflex heeft daarom een aantal handige tools ontwikkeld die het ontwerpproces ondersteunen.

App en ontwerptool

Zo is er de Triflex Vision App, geschikt voor iPad en Android tablet. Hiermee kunt u eenvoudig een vloer samenstellen in diverse patronen, kleuren en instrooiingen. Uiteindelijk is direct te zien hoe de vloer eruit ziet na renovatie. In de app zijn ruim honderd verschillende varianten te bekijken vanuit diverse hoeken en perspectieven. De ontwerpen kunnen worden opgeslagen als foto, zodat ze gemakkelijk te bewaren en te delen zijn.

Daarnaast heeft Triflex een online ontwerptool die met slechts een paar klikken laten zien hoe een ontwerp er uit komt te zien. De Triflex Balkon en terrassen Studio geeft een realistisch beeld van het ontwerp van buitenruimtes. Gebruikers kunnen grenzeloos kleuren, structuren en patronen combineren om balkon, terras, inkom of galerij een persoonlijke uitstraling te geven.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email