Houtwerk vervangen wordt eenvoudig met Trespa Izeon

Trespa®

TRESPA® IZEON® werd speciaal ontwikkeld voor de afwerking van gebouwen (geveldelen, dakranden en dakkapellen). Door gebruik te maken van RAL-kleuren zijn de platen uitstekend te combineren met schilderwerk of met raam- en deurprofielen.

 

 

Materiaalkeuze is lastig

Het kan lastig zijn om de juiste materiaalkeuze te maken wanneer u houtwerk aan een huis gaat vervangen. In de groothandel zijn er verschillende materialen, kleuren en formaten beschikbaar. Productselectie is daarom vaak lastig en tijdrovend. Vervolgens blijken niet alle materialen goed verwerkbaar te zijn en kunnen gereedschappen beschadigen. Het realiseren van een goed eindresultaat dat niet afbrokkelt en kleurvast is blijkt niet eenvoudig.

 

Trespa® Izeon® biedt de oplossing

Trespa® Izeon® helpt u bij het maken van de juiste keuze. Een gemakkelijk hanteerbare Trespa® plaat is nu beschikbaar in RAL-kleuren. Deze kleuren sluiten goed aan bij bestaand schilderwerk, deuren en kozijnen. Trespa® Izeon® is makkelijk te verwerken, brokkelvast en hoekzeker. U geniet van Trespa kwaliteit aan uw gevel en verzekerd zich van een geslaagde klus.

 

Voor meer informatie : http://izeon.trespa.com/

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email