Haal meerwaarde uit elektronische aanwezigheidsregistratie

Track-and-Trace
Track-and-Trace
Track-and-Trace

Track-and-trace, Resource planning en HR Management zijn drie vakgebieden die zeer dicht tegen elkaar aanleunen en op bepaalde vlakken zelfs overlappen. Ze vragen echter een zeer specifieke kennis die tot op heden nog niet bij één partij werd gevonden. Daarom hebben RAM Mobile Data (track-and-trace), bITss (Planning PME) en Dot Sys (TimeManager) de handen in elkaar geslagen, in plaats van het warm water opnieuw uit te vinden.

 

Dé oplossing voor aanwezigheidsregistratie in de bouw

Voor grote bouwwerven is het vanaf 1 april 2014 verplicht om alle werknemers elektronisch te registreren. Eerder dan te proberen een oplossing zelf uit te werken, heeft RAM Mobile Data ervoor gekozen  om in zee te gaan met uitgelezen partners die elk binnen hun vakgebied de nodige knowhow, functionaliteiten en ervaring hebben. 

 

Voor resource planning is de keuze gevallen op biTTs, die met hun product Planning PME op een zeer visuele manier de planner kunnen helpen bij het uitvoeren van zijn/ haar dagtaak.  Daarnaast is voor de tijdsregistratie en met name de verwerking van de geregistreerde data gekozen voor Dotsys, die met hun applicatie Timemanager hun klanten de nodige oplossingen bieden naar aan en afwezigheden, jobregistratie, nacalculatie en HR specifieke BI rapportering.

 

 

 

Naadloze integratie

Naast het feit dat we met deze 2 partners oplossingen kunnen aanbieden die professioneel en flexibel in de diepte de behoeften van de klanten kan beantwoorden, wordt de kracht van elke applicatie versterkt door een onderliggende en onderlinge integratie, zowel van track-and-trace naar Planning PME en TimeManager, als van TimeManager naar Planning PME.  Daardoor vloeit de beschikbare data naadloos doorheen de organisatie van de klanten. Bovendien verrijken de verschillende systemen elkaar daardoor op automatische wijze met data die anders mogelijk een tweede of zelfs een derde maal zou moeten worden ingegeven.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email