ThyssenKrupp Encasa verhoogt comfort en gebruiksgemak HE3 huislift

ThyssenKrupp Encasa
ThyssenKrupp Encasa
ThyssenKrupp Encasa

Huislift voorzien van automatische deuren en soft start/soft stop hydraulische unit

 

ThyssenKrupp Encasa, leverancier van mobiliteitsoplossingen als huisliften, platformliften en trapliften, rust haar succesvolle HE3 huislift uit met automatische schuifdeuren en een nieuwe hydraulische unit die voor een soft start en soft stop zorgt. Dankzij deze technische aanpassingen biedt de lift meer comfort en veiligheid in het gebruik.

 

De aandrijving van het HE3 huisliftmodel is verbeterd met de toepassing van de nieuwste hydraulische technologie, waardoor de versnellings- en vertragingsfasen van de lift nauwelijks merkbaar zijn. Stephan Hillaert, algemeen directeur van ThyssenKrupp Encasa: “De technische aanpassingen zorgen voor een comfortabelere rit. Daarnaast is de nieuwe huislift ruimtebesparender dan de vorige versie, doordat de scharnierdeuren vervangen zijn door zijwaarts openende deuren. Deze automatische schuifdeuren vormen bovendien een esthetische verbetering, aangezien de cabinedeuren hierdoor dezelfde afwerking hebben als de cabinewanden.”

 

Door de configuratie met schuifdeuren verandert de lift in een volledig gesloten cabine, waardoor automatische bediening mogelijk wordt. Waar de gebruiker van een niet volledig gesloten cabine de liftknop nog gedurende de hele rit ingedrukt moest houden, gaat de lift nu met één druk op de knop naar de gewenste verdieping. De gesloten cabine zorgt daarnaast ook voor optimale veiligheid tijdens de rit.

 

De HE3 huislift is beschikbaar in meer dan zeventig platformmaten met een hefhoogte tot vijftien meter en biedt de mogelijkheid van drie verschillende kanten betreden te worden. Dit maakt het model geschikt voor plaatsing in uiteenlopende gebouwen. De vernieuwde HE3 biedt bovendien meer designopties dan het traditionele model. Stephan Hillaert: “De RVS-configuraties kunnen bijvoorbeeld worden uitgevoerd met een satijnen of linnen uitstraling en de schachtdeuren zijn verkrijgbaar in RVS en in RAL-kleuren gelakt staal, waardoor we nog meer oplossingen op maat kunnen bieden.”

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email