Uw partner doorheen alle fasen

Met haar hoog gekwalificeerde dochtermaatschappijen en verkooppartners dekt Sto AG alle gebieden gedurende een bouwproces en vormt het een competentienetwerk van gevels, binnenafwerkingen, betonherstelproducten en vloerafwerkingen.

Dat de verschillende gebieden en systemen uitstekend samenwerken en het gezamenlijke verloop van een bouwplan positief beïnvloeden, weerspiegelt zich onder andere in de loyaliteit van klanten aan Sto.
Want door de benutting van interne synergiëen wordt het mogelijk nieuwe overkoepelende dienstenpakketten te ontwerpen, waarvan de groep als geheel en natuurlijk ook onze klanten kunnen profiteren.

Middelpunt van het competentienetwerk is Sto AG zelf – met meer dan 60 dochtermaatschappijen en verkooppartners wereldwijd. Zij zet voor het belangrijkste deel de koers uit voor het productenpallet van de Sto groep. Daartoe behoren gevelisolatie systemen en afwerkingen (verf en crepi) voor zowel binnen als buiten.


Merken: Sto
Overzicht van beschikbare informatie: 2 artikels, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 8 brochures, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 0 instructievideos, 0 technische fiches.