Al meer dan 40 jaar heeft Sto met het StoTherm Classic systeem een van de beste en meest effectieve gevelisolatie systemen op de markt dat steeds verder wordt ontwikkeld. StoTherm Classic komt zijn belofte na en is daardoor het meest efficiënte gevelisolatie systeem, gebruikt voor bijna 100 miljoen m² aan referentie-oppervlakte, met het laagste aantal klachten op de markt wereldwijd.


Met de Sto Afwerkingen-viewer is (bijna) alles mogelijk

Met het StoTherm Classic systeem kan men alle creatieve wensen vervullen. Dit is te wijten aan een groot scala afwerkingsmogelijkheden zoals crepi (sierpleister), keramische tegels en natuursteen.


Hoogste scheur- en slagbestendigheid 

De cementvrije constructie maakt het systeem buitengewoon elastisch met een maximale scheur- en slagbestendigheid, die veel groter is dan die van op cement gebaseerde systemen.

 StoColor Systeem

Wandel door de wereld van het StoColor systeem, houdt rekening met de manier van applicatie  en ontwerp zo een scherp genuanceerd kleurconcept.

 

De voordelen van StoTherm Classic
  • Al meer dan 40 jaar bewezen en bijna 100 miljoen m2 gerealiseerd
  • Hoogste slagvastheid en scheurbestendigheid
  • Verkrijgbaar in een verscheidenheid aan afwerkingen
  • zonder omslachtige en dure voorbehandeling
  • gemakkelijk te installeren dus u bespaart tijd en geld

 

Isoleren is het klimaat beschermen

De opwarming van de aarde, het broeikaseffect, is wereldwijd het grootste milieuprobleem. Oorzaak is de uitstoot van verontreinigende stoffen, voornamelijk koolstofdioxide (CO2) door de verbranding van fossiele brandstoffen, zoals aardolie en steenkool.
Men kan tot 60% energiesparen door goede isolatie van nieuwbouw en na isolatie van renovaties.