Voor een ongeėvenaard douchecomfort: de DHE Touch en DHE Connect

Stiebel Eltron

Stiebel Eltron lanceert een nieuwe generatie energiezuinige doorstroomverwarmers, voor een bijzonder douchecomfort. De DHE Touch en Connect zijn volledig aangepast aan de digitale wereld waarin we vandaag leven.

Volgen van uw eigen energieverbruik

De DHE doorstromers zijn uitgerust met de “4i-technologie” van Stiebel Eltron. Dit levert twee grote voordelen op: een constante watertemperatuur en een zeer laag energieverbruik. Het energieverbruik kan u aflezen op het touch screen, naast de temperatuur, de doucheduur, het gekozen doucheprogramma…

De “4i technologie” combineert drie sensoren met een motorventiel. De sensoren meten de aanvoertemperatuur, de uitlooptemperatuur en het debiet.

De temperatuur wordt continu bijgeregeld, om de werkelijke temperatuur precies op de ingestelde temperatuur te houden. Als het toestel op maximaal vermogen draait, leidt een hogere warmwaterbehoefte automatisch tot een temperatuurdaling. Om zelfs dan de gewenste temperatuur te leveren, past het motorventiel automatisch het waterdebiet aan. Onaangename temperatuurschommelingen tijdens het douchen worden hierdoor vermeden.

De regeling verloopt volledig automatisch, zonder dat u er iets van merkt. Dat betekent een grote stap vooruit op het gebied van comfort, vooral wanneer er meerdere kranen tegelijk lopen.

Doordat er geen koud water bijgemengd moet worden, wordt er niet meer energie gebruikt dan strikt noodzakelijk. Het gevolg is een zeer hoge energie-efficiëntie.

Uw douchebezoek personaliseren

Elke gebruiker kan een persoonlijk profiel instellen met zijn eigen voorkeurtemperatuur. U kan ook kiezen voor een verkwikkende wisseldouche met het wellness-programma. De DHE Connect is uitgerust met wifi en een luidspreker. Zo ziet u in de douche het weerbericht en zingt u mee met de muziek van uw favoriete radiozender.

Geen warmteverliezen meer

Met een doorstromer vlak aan de douchekraan vermijdt u warmteverliezen in de waterleidingen, en u maakt enkel warm water wanneer het nodig is. Daardoor kan het gebruik van een doorstromer uw E-peil verlagen. Als u de doorstromer combineert met een zonneboiler en groene stroom, dan geniet u van een extreem milieuvriendelijke douche!

Wat kosten deze doorstroomverwarmers?

Richtprijs excl. btw:

  • DHE Touch: €  899
  • DHE Connect: €  999

Deze doorstroomverwarmers zijn beschikbaar vanaf juni 2017.

Kom ons zeker al eens bezoeken tijdens Batibouw 2017 in hall 12, standnummer 102 en ontdek deze toestellen.

Wenst u meer info over deze nieuwe generatie doorstroomverwarmers, vul dan bijgevoegd formulier in.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email