Wandcloset zonder spoelrand, voor hygiëne en veiligheid

De Sphinx Rimfree wandclosets zonder spoelrand van De Sphinx Maastricht BV bewijzen hun meerwaarde in de praktijk. De bijzondere vormgeving en spoeltechniek van deze closets dragen bij aan optimale hygiëne en bieden door het ontbreken van verstopplekken – extra voordeel in ruimten met verhoogde veiligheidseisen.

 

Optimale hygiëne

De Sphinx Rimfree wandclosets worden – gezien de optimale hygiëne – veelvulidg toegepast in ziekenhuizen, revalidatiecentra en verzorgingshuizen. De vormgeving van het closet, zonder spoelrand of andere verborgen holten, draagt in sterke mate bij aan het reinigingsgemak van het closet. Zonder spoelrand zijn er geen verborgen plekken waar vuil zich kan afzetten of ophopen. Tegelijkertijd zorgt de nieuwe waterverdeler voor een hygiënisch en optimaal spoelgedrag. De gehele binnenzijde van het closet is zeer eenvoudig stralend schoon te houden.

 

Uitgekiende watergeleiding

De waterverdeler, met innovatieve spoeltechniek, leidt het spoelwater in het closet gelijkmatig naar rechts, naar links en direct in de sifon. De geïntegreerde geleiding van de spoelstroom in de waterverdeler zorgt voor een adequate spoeling, ook bij kleine hoeveelheden spoelwater.

 

 

 

Geen verstopplekken

Het ontbreken van randen biedt bijzonder voordeel in sanitaire ruimten van gerechtsgebouwen, politiekantoren, gevangenissen, doorgangsruimten (vliegvelden, treinstations) en psychiatrische instellingen. Door juist het ontbreken van de randen biedt het het closet geen mogelijkheden om drugs onzichtbaar te verstoppen. Daarmee biedt het closet een meerwaarde in omgevingen met verhoogde veiligheidseisen.

 

De Sphinx Rimfree closets zijn beschikbaar in de series Sphinx 300 en Sphinx 345. De closets spoelen met 6 liter. Het Sphinx 300 wandcloset kan ook met waterbesparende 4,5 liter spoeling worden gebruikt.

 

Meer informatie vindt u op http://rimfree.nl