Flagcol MS1: een gebruiksvriendelijke én ecologische lijm

Soprema

SOPREMA is steeds op zoek naar innovaties om het werk op de werf gemakkelijk en vlot te laten verlopen. Daarom introduceren we de nieuwe Flagcol MS1. Een kant-en-klare, oplosmiddelvrije lijm op basis van hoogwaardige MS-polymeren. Het product wordt toegepast voor het partieel verlijmen van vliesgecacheerde PVC en TPO waterdichtingsmembranen uit het FLAG-gamma.

Ecologisch verantwoord

Dat ecologie en lijm wel degelijk hand in hand gaat, dat bewijst de Flagcol MS1. Deze lijm bevat geen solventen, geen isocyanaten of andere stoffen die op de gevarenlijst staan. Daarbovenop heeft dit product ook een minieme impact op de afvalberg: het verpakkingsafval is minder dan 0,1% en het heeft geen speciale afvalbehandeling nodig. Bovendien draagt dit product dankzij het lage verbruik (200-330 g/m²) ook zijn steentje bij tot het milieu.

Gebruiksgemak voor de dakdekker

Niet alleen voor de omgeving is dit product een voltreffer, ook de dakdekker zal al snel de talrijke voordelen ontdekken. Vooral als het gaat over gebruiksgemak. Een snelle toepassing is gegarandeerd doordat de lijm slechts enkelzijdig dient aangebracht te worden. Bovendien is Flagcol MS1 compatibel met verschillende ondergronden én kan het ook aangebracht worden in vochtige omstandigheden.

Een snelle toepassing met aangepast lijmpistool is gegarandeerd doordat de lijm slechts enkelzijdig dient aangebracht te worden.

Zowel op ecologisch vlak, als in gebruiksgemak levert dit product dus een knap staaltje werk. 

Wilt u meer weten over deze innovatieve lijm Flagcol MS1 van Soprema? Vul het formulier in en u ontvangt per kerende de brochure.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email