Draini voert regenwater zorgeloos af op platte daken

Draini1

Maandelijks slikt uw dak 70 liter/m² hemelwater en met de gevolgen van de klimaatveranderingen met zachte winters en dus veel regen en overstromingen als gevolg, is het aangewezen om een goede afwatering te voorzien. 

Hoewel het regenwater op een hellend dak zijn weg vlot naar beneden vindt, is dat bij een plat dak minder evident. Daarom ontwikkelde Soprema het Draini-gamma, dat een doeltreffende oplossing biedt voor het afvoeren van regenwater op platte daken.

Deze producten zijn ontworpen met het oog op flexibiliteit en veelzijdigheidDraini is geschikt voor zowel verticale als horizontale toepassing, en dat op elke type ondergrond. Dit stevige, lichte en uitzonderlijk betrouwbare product vormt één waterdicht geheel in combinatie met de toplaag. Bovendien maakt Draini primers en aandrukken overbodig. Wat de dakdekker een heleboel tijd bespaart.
Wilt u meer weten over de technische eigenschappen, het duidelijke stappenplan en alle voordelen van Draini? Vul het formulier in en Soprema bezorgt u de handige brochure van Draini hemelwaterafvoeren.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email