SOPREMA stelt houtvezelisolatie voor op Bois & Habitat 2019

BHNL

Bois & Habitat is dé vakbeurs voor bouwen en inrichten met hout. Zo’n 180 ondernemingen delen hier hun kennis en passie met de bezoekers. Deze vakbeurs is de unieke gelegenheid voor SOPREMA om het 100% natuurlijke PAVATEX-gamma voor te stellen.

Natuurlijke isolatiekampioen in elke vezel

Wie duurzaam aan de toekomst werkt, wint. Het natuurlijke isolatiegamma PAVATEX by SOPREMA is daarvan het bewijs. De grote knowhow voor ontwikkeling en productie van thermische en akoestische isolatiematerialen op basis van houtvezels, levert een compleet nieuw gamma op: PAVATEX. Een innovatief product is Pavaflex Plus, met zijn opmerkelijke isolatiewaarde. De groep SOPREMA verstevigt zo zijn positie in de sector van de natuurlijke isolatiematerialen, maar nog belangrijker: er is winst voor het milieu, de bouwheer en de bouwprofessional.

Pavaflex Plus: de beste isolatiewaarde op de markt van de natuurlijke isolatie

In de zoektocht naar een zo klein mogelijke ecologische impact en een zo groot mogelijke kwaliteit, is Pavaflex Plus de absolute blikvanger en game changer bij de houtvezelisolatiematerialen. Pavaflex Plus is een toonbeeld van een toekomstgerichte en uiterst duurzame oplossing, volgens de cradle to cradle filosofie. Bijzonder is het uitmuntende isolerende karakter, met een lambda-waarde van slechts 0,036 W/mK. De beste isolatiewaarde vandaag op de markt van de natuurlijke isolatie. Pavaflex Plus is geschikt voor isolatie van zowel dak, binnenwanden als plafond.

Onze PAVATEX-experten verwelkomen u graag op stand 1926 voor meer uitleg. Welkom en tot dan!

Wilt u graag vooraf kennis maken met het PAVATEX-gamma? Vul het formulier in en wij bezorgen u de overzichtsbrochure van het natuurlijke isolatiegamma PAVATEX.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email