Alsan Flashing Quadro, snel in plaatsen en verwerken van vloeibare waterdichting

Soprema

SOPREMA brengt de gloednieuwe Alsan Flashing Quadro op de markt, de vloeibare waterdichting die zonder primer op de meeste onderlagen (uitgezonderd bezande of betalkte APP (staat voor: Atactisch PolyPropyleen) membranen) aangebracht kan worden.  

Dit topmateriaal beantwoordt aan de geldende richtlijnen voor platte daken en voldoet aan de hoogste eisen binnen elke prestatieklasse (ETAG 005:2004 – W3/P4).

Alsan Flashing Quadro is uiterst flexibel te gebruiken: zowel op beton, hout, bitumen, PVC als metaaldaken. Bovendien is deze gemakkelijk te combineren met de opgegeven primer voor FPO, TPO (Thermoplastische Olefine) en FPP-dichtingen en metalen zoals bv. koper, zink en galva. In tegenstelling tot de u bekende Alsan Flashing Jardin kan Alsan Flashing Quadro wél rechtstreeks toegepast worden op PVC membranen.

Door het hogere gebruiksgemak – slechts één arbeidsgang – wordt tijdswinst op de werf gecreëerd: dit ééncomponent systeem is onmiddellijk klaar voor gebruik. Alsan Flashing Quadro wordt “nat in nat” aangebracht zodat er geen droogtijd tussen de verschillende lagen vereist is. Het hars is ook bestand tegen UV-straling, alkaliën en weersinvloeden.

Wilt u graag meer informatie omtrent Alsan Flashing Quadro? Vul het formulier in en Soprema bezorgt u de brochure en de technische fiche van Alsan Flashing Quadro.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email