Ontdek de innovatie van 2017: Groendaksysteem van Soprema

Soprema
Soprema
Soprema

SOPREMA gaat ook dit jaar weer de creatieve uitdaging aan: de presentatie van 2 splinternieuwe productinnovaties op een expositieruimte van slechts 2,5 m bij 2,5 m. Architecten en voorschrijvers krijgen opnieuw de kans om de nieuwste baanbrekende producten in ons waterdichting - en isolatiegamma te ontdekken. Kom en ontmoet onze SOPREMA experten op ARCHITECT@WORK en ontdek onze stand nr 62 in Kortrijk Expo op 27 en 28 april 2017.

Al meer dan 150 jaar is SOPREMA de uitgesproken partner voor de bouwsector. Het uitgebreide gamma telt diverse kwalitatieve en innovatieve waterdichting – en thermische isolatie oplossingen onder de noemer van 4 sterke merken:

  • SOPREMA: bitumineuze waterdichting
  • ALSAN: vloeibare waterdichting
  • FLAG: synthetische waterdichting
  • EFYOS: thermische isolatie

Volgende productinnovatie staat dit jaar in de kijker:

Innovatief groendaksysteem met TOUNDRA’BOX ECO

Flexibel, licht, wortelwerend en esthetisch, een kant-en-klaar groendaksysteem voor een prachtig begroeid dak met de volgende onderdelen:

  • De SOPRALENE OPTIMA is hét premium SBS-membraan van SOPREMA: bekend voor de hoge kleefkracht en soepelheid bij extreem lage temperaturen, ook na veroudering. De “GARDEN” uitvoering is wortelwerend en een uitstekende keuze in combinatie met een groendak.
  • ALSAN Flashing Jardin  is een gebruiksvriendelijke en vlamvrije oplossing voor de afwerking van dakranden, opstanden en moeilijke details op bitumineuze daken. Het vloeibare waterdichtingssysteem biedt een optimale hechting op bijna alle ondergronden. Alsan Flashing Jardin bevat eveneens wortelwerende additieven voor het gebruik op groendaken.
  • SOPRASTICK VENTI FF mag in dit nieuwe systeem zeker niet ontbreken. Als zelfklevende en dampdrukverdelende onderlaag biedt het product een vlamvrije oplossing en een snelle plaatsing.
  • Voor de esthetische afwerking is gekozen voor de nieuwe groendakbox van SOPREMA: TOUNDRA’BOX ECO. De all-in-one groendakcassette is de lichtste op de markt, ideaal voor renovatie. Zo verloopt de plaatsing op een uitzonderlijk snelle manier en kan men snel genieten van een onderhoudsvriendelijk groendak.

Wilt u meer informatie over dit nieuwe groendaksysteem TOUNDRA’BOX ECO? Vul het formulier in, en u ontvangt meer informatie. 

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email