COLPHENE 1500: de nieuwe generatie zelfklevende waterdichtingsmembranen voor funderingsmuren

Soprema

Eenvoudig te installeren en gebruiksvriendelijk

COLPHENE 1500 is een innovatieve reeks waterdichtingsmembranen op basis van SBS-bitumen met een uiterst sterke kleefkracht. Het gamma kenmerkt zich door zijn multifunctionaliteit en eenvoud. Het membraan is zelfklevend en daardoor verloopt de plaatsing heel erg vlot. De kant-en-klare oplossing voor funderingsmuren is bovendien extra veilig door de vlamvrije toepassing. Eenvoudige plaatsing en tijdswinst zijn niet de enige troeven van het gamma. 

Geschikt voor veel ondergronden en wortelwerend

COLPHENE 1500 is bovendien uitstekend te plaatsen op verschillende ondergronden. Denk maar aan beton, hout, metaal, zink en aluminium.

Het zelfklevende membraan beschikt over een bovenafwerking uit polyethyleen en is bovendien wortelwerend. Daarom is het product de perfecte oplossing voor funderingsmuren.

Mechanische weerstand ten top

Opvallend is ook de sterke mechanische weerstand van de COLPHENE 1500. In combinatie met de hechtprimer ELASTOCOL 600 biedt het product een zeer sterke kleefkracht. 

SOPREMA werkt momenteel hard aan het klaarstomen van het nieuwe documentatiemateriaal, wilt u als eerste deze ontvangen? Laat uw gegevens na via het aanvraagformulier, en u ontvangt de documentatie wanneer deze klaar is.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email