TVH kiest voor een duurzame dakoplossing dankzij Soprema Roof Consulting

Soprema
Soprema

TVH, wereldmarktleider in heftrucks en heftruckonderdelen, uit Waregem koos al meerdere keren voor de toepassing van SOPREMA-oplossingen. Hierbij kon de opdrachtgever steeds rekenen op de professionele ondersteuning van het SOPREMA ROOF CONSULTING-team.

Meedenken met de klant 

Het dak van de kantoorgebouwen en magazijnen van TVH zijn verspreid over meerdere daken waarvan meerdere daken al met SOPREMA-producten vernieuwd werden. De bestaande dakstructuur was verouderd en dringend aan vernieuwing toe. SOPREMA zorgde in eerste instantie voor een dakonderzoek met inspectierapport. Op deze manier kreeg de bouwheer een volledig overzicht van de staat van de verschillende daken.

“Het is belangrijk om mee te denken met de klant en alle opties te bekijken. Het verdict “slopen!” is snel gesteld maar is vaak niet de beste en vooral niet de meest duurzame oplossing.”

Tom van Opstal, department manager specification bij SOPREMA

Dankzij meerdere dakinsnedes bleek dat een deel van de daken kwalitatief verbeterd kon worden door enkel de slechte zones op het dak te renoveren. 

“We appreciëren enorm dat er met ons wordt meegedacht. We vinden het belangrijk om steeds voor betrouwbare raadgevers te kiezen en dat heeft SOPREMA al ruimschoots bewezen. Onze visie en de technische expertise van SOPREMA vormen een mooie combinatie.”

Marc Jonckheere, teammanager Facility bij TVH

Duurzame oplossing

De vernieuwde daken werden voorzien van een dampdrukverdelende zelfklevende onderlaag SOPRASTICK VENTI FF en een SOPRALENE OPTIMA bitumineuze toplaag. Het premium SBS-waterdichtingsmembraan SOPRALENE OPTIMA bedekt in totaal 18 500 m2 dakoppervlak bij TVH en beschikt over een levensduurverwachting van meer dan 40 jaar.  

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email