Street art festival op SOPREMA stand

Soprema
Soprema

In 2016 pakt SOPREMA op BATIBOUW 2016 (hal 5, stand 519) uit met een artistieke beursstand waarin het productgamma niet in zijn pure vorm wordt gepresenteerd.  Beursbezoekers ontdekken de nieuwste innovaties in waterdichting en thermische isolatie in ware “street art”-stijl.

“Onze producten zijn niet alleen performant, maar maken vooral mooie én duurzame projecten mogelijk”: met deze boodschap in het achterhoofd creëerde SOPREMA dit gedurfde beursconcept. Het marketing team van SOPREMA verzoent zo techniek en elegantie op een zeer kunstzinnige manier, soms in fel contrast met de gebruikelijke toepassingen van de producten. De speelse afwisseling tussen grafische vormen en echte producten brengt dynamisme en opent nieuwe perspectieven. 

Nieuw isolatiemerk & XPS-gamma

SOPREMA maakt van de gelegenheid gebruik om een nieuw isolatiemerk te introduceren. SOPREMA lanceert EFYOS: één sterk merk voor alle isolatiepanelen. EFYOS zorgt voor een betere herkenbaarheid en visibiliteit. Deze brede kijk op de isolatiemarkt vergemakkelijkt eveneens de uitbreiding van het assortiment.

Zo voegde SOPREMA recentelijk het XPS-gamma van het Spaanse dochterbedrijf TOPOX toe aan het productfolio. De EFYOS XPS-lijn omvat vochtbestendige, maat – en drukvaste XPS- isolatieplaten geschikt voor verschillende toepassingen: plat dak, funderingsmuur of vloer.

EFYOS komt naast de andere merken: ALSAN, SOPREMA en FLAG tot leven op de kunstzinnige beursstand nummer 519 in Brussels Expo - hal 5.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email