Soprema stelt 3 nieuwigheden voor tijdens Builty

Soprema
Soprema
Soprema

Al meer dan 150 jaar is SOPREMA de uitgesproken partner voor de bouwsector. Het uitgebreide gamma telt diverse kwalitatieve en innovatieve waterdichting – en thermische isolatie oplossingen onder de noemer van 4 sterke merken:

  • SOPREMA: bitumineuze waterdichting
  • ALSAN: vloeibare waterdichting
  • FLAG: synthetische waterdichting
  • EFISOL: thermische isolatie

Productinnovaties in de kijker op BUILTY:

Sopralene Optima Ultra White D-Tox

SOPREMA breidt dit jaar het premium gamma SOPRALENE OPTIMA uit. SOPRALENE OPTIMA ULTRA WHITE D-TOX is de nieuwste revelatie in het bestaande bitumineuze waterdichtingsassortiment. SOPRALENE OPTIMA overtreft hierdoor de gekende voordelen van het gamma en geeft zo nieuw leven aan de witte esthetische Ultra White afwerking. Naast de cool roof voordelen, biedt de witte coating van de granulaatkorrels op basis van titaandioxide (TiO2) talrijke extra voordelen: maximale reflectie, luchtzuiverend en vuilbestendig. SOPRALENE OPTIMA ULTRA WHITE D-TOX is het enige SBS-membraan met een minerale afwerking, een  SRI- waarde (Solar Reflectance Index) van 71 en een emissiewaarde van 88%.

Sopratherm Alu

SOPRATHERM ALU is de meest performante PUR-isolatie met ATG op de markt. Het assortiment omvat isolatiepanelen uit polyurethaan hardschuim zonder CFK’s of HFK’s. Beide zijden zijn voorzien van een meerlaagse afwerking met een emissiecoëfficiënt van ε ≤ 0,1. SOPRATHERM ALU is een isolatiemateriaal met hoge thermische weerstand bestemd voor het isoleren van binnenmuren, vloeren en spouwmuren.

Alsan 770

De ALSAN vloeibare waterdichtingssystemen op basis van PMMA worden steeds meer voorgeschreven voor de waterdichting en afwerking van balkons, terrassen, parkeerdeks, hellingsbanen, enz. Het ALSAN 770  scheuroverbruggende waterdichtingssysteem beschikt over een CE-markering, een ETA-keuring en hecht quasi aan alle ondergronden. Het uitgebreide gamma biedt talrijke afwerkingen die zowel esthetisch als praktisch voldoen.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email