SOMFY Belux is sinds 1986 uitgegroeid tot de grootste leverancier van producten en systemen voor het elektrisch bedienen en automatisch besturen van zonneschermen, rolluiken, raamdecoratie, tuinhekken en garagedeuren in België en Luxemburg. Vanuit de vestiging in Zaventem werken 35 enthousiaste medewerkers dagelijks aan het uitbouwen van dit succes.

Somfy Belux maakt deel uit van de internationale groep Somfy: een Franse fabrikant die reeds 35 jaar gevestigd is in Cluses in de Haute-Savoie, een regio die de thuishaven vormt voor industriële traditie van precisiewerk. In dit kader maakte Somfy van vernieuwing en kwaliteit zijn belangrijkste normen. De onderneming besteedt hier bijzonder veel aandacht aan, vanaf het ontwerp van de producten tot en met hun commercialisering.

De know-how van Somfy in dienst van uw tevredenheid.

De oplossingen van Somfy sturen de openingen van uw woning of van uw werkomgeving aan. Onze motoren en automatische systemen werden ontworpen om u de kans te bieden volop te genieten van rolluiken, binnen- en buitenzonwering, garagedeuren en toegangspoorten, op het ritme van uw behoeften en voorkeuren.

Ze zijn weldoordacht en gebruiksvriendelijk, en dragen bij tot de kleine dagelijkse genoegens die het leven thuis en op bureel zoveel aangenamer maken.


Merken: Somfy
Overzicht van beschikbare informatie: 47 artikels, 0 bedrijfsvideos, 2 bestekteksten, 25 brochures, 2 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 0 instructievideos, 0 technische fiches.