Skylux on the road through Europe !

SKYLUXROADSHOWCONTAINER 1
SKYLUXROADSHOWCONTAINER 8
SKYLUXROADSHOWCONTAINER 6

Het familiebedrijf Skylux is sinds drie generaties gespecialiseerd in het binnenbrengen van natuurlijk daglicht via het platte en schuine dak.  Bij Skylux kiest de klant voor Belgische technologie en ze onderscheiden zich bovendien door een persoonlijke service en aanpak.

Vanaf 28 februari 2022 startte een Europese roadshow waarbij Skylux aan de hand van een mobiele showroom de dakwerkers en verdelers meer informatie geeft over het uitgebreide gamma platdakramen en dakvensters.

Strak platdakraam met iWindow

Het iWindow platdakraam die strak in het ontwerp staat dankzij het zogenaamde “flush design” en biedt met een minimum aan elementen maximale prestaties. De strakke belijning past perfect in een modern interieur. Het veiligheidsglas is optimaal isolerend en zorgt voor uitstekende prestaties op vlak van U-waarde (warmtedoorgang), akoestiek, doorvalveiligheid en luchtdichtheid. Bovendien zijn deze platdakramen verkrijgbaar in meer dan 80 verschillende afmetingen en dit in vaste en opengaande versies. De grootste afmeting is 1 op 3 meter. Daar haalt de eindklant dus al heel wat daglicht mee binnen.

NIEUW! Opaal en zonwerend glas zitten vanaf 1 maart mee in het gamma.

Het schuine dakraam Sky10 dat bovenaan opent 

Daarnaast ontdekken de dakwerkers ook het Sky10 dakvenster, hét nieuwe paradepaardje van het bedrijf. Het schuine dakraam bestaat uit een uniek en gepatenteerd ontwerp dat toelaat om het raam enkel aan de bovenzijde open te kantelen. Dit heeft als voordeel dat het raam kan open staan door weer en wind, zonder het risico dat er onderaan water binnen sijpelt. Het is een Belgische uitvinding met als grootste troef een muggenhor die aan de buitenzijde is geïnstalleerd en zo nooit vervelende muggen, pollen of insecten binnenlaat. Bovendien heeft het dakraam een zeer hoge isolatiewaarde dankzij de honderd procent thermische onderbreking tussen het geïsoleerd aluminium buitenschrijnwerk en het gelakte hout aan de binnenkant. Het raam is beschikbaar in een ruim gamma van standaardafmetingen en kan zelfs verzonken geplaatst worden in combinatie met tegelpannen.” Ook een elektrische bedienbaar raam behoort tot de mogelijkheden voor een moeilijk bereikbaar raam.

On the road gedurende 4 maanden

Skylux is welgeteld 4 maanden onderweg in België en buurlanden om een zo groot mogelijk doelpubliek te bereiken. Naast het geven van informatie en inspiratie zorgt de deelnemende handelaar voor een hapje en drankje.

Nieuw opleidingscentrum in België

Dakwerkers die geïnteresseerd zijn in een praktische opleiding bij Skylux kunnen bovendien terecht in het gloednieuwe opleidingscentrum in Stasegem. Aanvragen kunnen gebeuren via de vernieuwde website https://skylux.eu/nl-be/professional

Wil je nu al kennis maken met het brede gamma van Skylux? Vul het formulier in en Skylux bezorgt je de brochure.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email