iWindow platdakraam: Vlak. Strak. Glas.

SKYLUX
SKYLUX
SKYLUX

Heb je ook nood aan natuurlijk daglicht via je platte dak? Kies dan voor een platdakraam van Skylux. Wij zijn sinds drie generaties gespecialiseerd in het binnenbrengen van natuurlijk daglicht bij je thuis. Bij ons kies je voor Belgische technologie en persoonlijke service.

Design en performantie

iWindow is een platdakraam die strak in het ontwerp staat dankzij het zogenaamde “flush design” en biedt met een minimum aan elementen maximale prestaties. De strakke belijning past perfect in een modern interieur. Het veiligheidsglas is optimaal isolerend en zorgt voor uitstekende prestaties op vlak van U-waarde, akoestiek, doorvalveiligheid en luchtdichtheid. Bovendien zijn onze platdakramen verkrijgbaar in 19 verschillende afmetingen en dit in vaste en opengaande vorm. Onze grootste afmetingen zijn ramen van één op twee en één op drie meter. Daarmee haal je al flink wat daglicht binnen.

Rijk aanbod aan toebehoren

Om je raam van extra mogelijkheden en comfort te kunnen voorzien bieden wij verschillende toebehoren aan: buiten- en binnenzonwering (230 volt of Solar), insectengaas, zonverduistering, ledverlichting, enz.

Service en nazorg

Wie voor Skylux kiest, kiest ook voor een optimale installatie en nazorg. We werken samen met een netwerk aan premium dakwerkers waarvan we weten dat ze vakmanschap afleveren. Bovendien zijn wij een Belgisch bedrijf met Belgische producten. We zijn altijd bereikbaar en je hoeft niet naar een buitenlandse firma te bellen als je iets nodig hebt of informatie wil. Service en toegankelijkheid zijn kernwaarden van het familiebedrijf Skylux.

Wil je graag meer weten over iWindow van Skylux? Vul het formulier in en wij bezorgen je de brochure.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email