Is jouw dakraam aan vervanging toe en wil je dat het deze keer echt goed is?

Het premium dakraam van Skylux laat frisse lucht binnen EN houdt de muggen en zon buiten

Het Belgische familiebedrijf Skylux is al drie generaties lang gespecialiseerd in het binnenbrengen van natuurlijk daglicht bij jou thuis via het platte en schuine dak én in outdoor living oplossingen. Voor hellende daken presenteert Skylux een revolutionair dakvenster met het muggenhor aan de buitenkant. Een wereldwijd unicum.

Intelligent systeem

Skylux nam recent de Limburgse KMO Nordag over. Die onderneming boekte al jaren succes met een dakraam dat heel wat unieke voordelen heeft t.o.v. klassieke dakramen in hellende daken. Veel mensen die ooit kozen voor een klassiek wenteldakraam  - met muggenhor aan de binnenzijde - zijn na verloop van tijd ontevreden over de vele minpunten. Wat als er een dakraam zou bestaan zonder de nadelen, en met enkel voordelen? Skylux biedt het antwoord.

Het dakraam bestaat uit een uniek ontwerp, een Belgische uitvinding die je nergens anders ter wereld vindt. De grootste troef? Een muggenhor geïnstalleerd aan de buitenkant. Resultaat? Bye-bye insecten en alle andere ongemakken van jouw huidige klassieke dakraam en dat in ventilatiestand en zelfs tijdens de warmste zomermaanden.

Je kan immers het dakraam naar binnen kiepen dankzij een mechanische vergrendeling. Zo heb je het voordeel van ventilatie en het weren van de zon en muggen langs de buitenzijde. Het doorzichtige & zonwerende screendoek aan de buitenzijde houdt ongedierte buiten en voorkomt verhitting van de binnenruimte.

De afwerking daarenboven is volgens de hoogste kwaliteitseisen met aan de buitenzijde meerwandig getrokken aluminium schrijnwerk en aan de binnenzijde duurzaam gelakt dennenhout (Siberische lariks). Het dakraam heeft bovendien een zeer hoge isolatiewaarde gezien de 100% thermische onderbreking tussen aluminium buitenschrijnwerk en het gelakte hout aan de binnenkant.

Conclusie: nergens ter wereld is een dergelijk product te vinden, alleen in België.

Renovatiedakraam

Sommigen noemen het ook het dakraam een renovatiedakraam. Terecht. Want de plaatsing gaat snel, zonder kappen of breken  - het dakraam is beschikbaar in een ruim gamma van standaardafmetingen en kan ook verzonken geplaatst worden in combinatie met tegelpannen

Belgische kwaliteit en persoonlijke service

Met het Skylux dakraam kies je voor Belgische technologie. Daarbovenop staan we garant voor een persoonlijke service van fabrikant naar eindklant. We informeren jou graag over alle voordelen t.o.v. de klassieke dakramen: prijs, garantie, service na verkoop, montage en onderhoud.

Skylux werkt immers samen met een beperkt aantal premium partners die een correcte montage garanderen en we beschikken over een uitgebreide externe en interne aftersales service dienst die op afspraak bij jou langskomt voor onderhoud en/of reparaties.

Wil je graag meer informatie omtrent het premium dakraam van Skylux? Vul het formulier in en je ontvangt de brochure.

Kom langs op stand nr 1735 tijdens BIS, de bouw- en interieursalon te Flanders Expo Gent van 2 oktober tot 10 oktober 2021:

 

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email