Unieke kiepdakramen voor hellende daken

Onlangs nam Skylux, de Belgische marktleider voor lichtkoepels en lichtstraten voor platte daken, het Limburgse Nordag over. Zo breidt de ambitieuze lichtspecialist zijn aanbod uit met een volledig gamma kwalitatieve, duurzame, veilige én snel te plaatsen kiepdakramen voor hellende daken. Met als unieke feature: een muggenhor aan de buitenkant die naast muggen ook andere insecten, bladeren en zelfs pollen buitenhoudt.

Muggenhor aan de buitenkant: een unicum in de wereld

De manueel te bedienen muggenhor bestaat uit een anti-allergische screendoek die alle insecten tegenhoudt. Maar ook bladeren, vuil en stof. Door de anti-allergische eigenschappen krijgen zelfs pollen geen kans. De muggenhor is combineerbaar met een donkerder getint screendoek als zonnewering en is standaard inbegrepen in de prijs.

De andere voordelen van een kiepdakraam

  1. Terwijl een klassiek wentelraam roteert rond zijn as, functioneert een kiepdakraam met kiepstanden zoals een gewoon raam in een rechte muur. Dankzij een revolutionaire scharnier draai je het dakraam vanuit kiepstand in één vlotte beweging verder door, tot de buitenkant naar binnen gekeerd staat, mooi verticaal: het zogenaamde dakkapeleffect.
  2. De kiepstand van een Skylux kiepdakraam heeft een kinderbeveiliging. Die vergrendelt het raam vòòr het volledig zou doordraaien.
  3. Daarnaast is het raam standaard voorzien van grepen met het Politiekeurmerk “Veilig Wonen”®
  4. Het veiligheidsbeslag is inbraakwerend en SKG-gekeurd. Dit SKG-certificaat bewijst dat het hang- en sluitwerk meer dan voldoende beveiligd is tegen inbraak
  5. Skylux dakramen zijn gemaakt met aluminium buitenframes die niet in aanraking komen met het hout. De verbinding tussen aluminium en hout bestaat uit afstandshouders in pvc.
  6. Dat is opnieuw een bijzonder innovatieve vondst: het maakt de dakramen onverslijtbaar, zelfs in uitzonderlijk slechte weercondities
  7. Isolatiewaarde: 1,0 W/m2K met Warm-Edge thermisch verbeterde afstandshouder.
  8. Duurzaam larikshout: 1e keus gelammelleerd kwartier hout.
  9. Behandeld met een vocht- en schimmelwerende impregnatie. Voorzien van een primer en onderhoudsvrije hoogwaardige afwerkingslak RAL 9010. Perfect geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers.

Wilt u graag meer weten over het unieke kiepdakraam van Skylux? Vul het formulier in en Skylux bezorgt u de brochure.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email