iWINDOW FLEX, een opengaande glaskoepel ideaal voor renovatieprojecten

Een lichtkoepel vervangen? Dat wordt dankzij Skylux nu nóg eenvoudiger en goedkoper. De nieuwe iWindow Flex is immers de eerste opengaande glaskoepel waarbij de klant zélf de opstand kiest. De elektrische motor die de koepel opent, zit immers in het pvc-raam verwerkt in plaats van in de opstand. Concreet betekent dit dat je bij een renovatie de huidige dakopstand gewoon kan blijven gebruiken. Dit is een enorm voordeel voor de dakwerker én voor de eindklant: de nieuwe lichtkoepel is snel én makkelijk geplaatst zonder extra kosten of extra werk (bv. het opensnijden van de dakbedekking). En bij nieuwbouw kiest de dakwerker gewoon een opstand naar keuze. Een flexibele oplossing dus.

iWindow Flex is een technisch performante oplossing. Deze unieke glaskoepel is zowel beschikbaar met iWindow2 (dubbele veiligheidsbeglazing), iWindow3 (driedubbele veiligheidsbeglazing) óf iDome Flex (glas en kunststof).

Twee sterke troeven zorgen voor een snelle en eenvoudige montage op elk type opstand:

  1. De kettingmotor met sturing is ingebouwd in een isolerend pvc-raam en niet in de opstand. Daardoor kan de glaskoepel open tot wel 30 cm en is er toch keuze van opstand. 
  2. Een hellende tussenopstand (pvc 08/00) garandeert een eenvoudige montage op elk type opstand. Deze tussenopstand met een helling van 4° zorgt ervoor dat er geen waterstagnatie is op het daglichtelement.

Verder is er ook regendetectie voorzien die de lichtkoepel automatisch sluit bij neerslag. Daarnaast biedt iWindow Flex ook deze voordelen:

  • Beschikbaar in grote formaten - zelfs 100 x 200 cm
  • Performante isolatiewaarden
  • Strakke, elegante binnen- én buitenafwerking
  • Maximale lichtinval gelijk aan de oppervlakte dagmaat
  • Geluiddempend
  • Inclusief afstandsbediening

Wilt u graag kennis maken met het gamma lichtkoepels van Skylux? Vul het formulier in en Skylux bezorgt u de handige overzichtsbrochure.

 

TIP : Breng ons een bezoekje tijdens Belgian Roof Day, stand 94.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email