READYMIX FILL+FINISH van Siniat is een uiterst slim voegmiddel voor het vullen én afwerken van gipsplaten met een afgeschuinde kant (2-AK + 4-AK) en schroefgaten. Want dit ‘2-in-1’ voegproduct is niet alleen direct klaar voor gebruik, het is ook eenvoudig in gebruik en kenmerkt zich door een opvallend korte droogtijd van circa 8 uur.

Voor de plaatser is dit vooral goed nieuws voor de kleinere projecten, want in één dag kan hij compleet vullen en afwerken, hetgeen pure tijdwinst betekent. Een ideaal product voor montage-, voeg,- en klusbedrijven, maar ook voor de zelfstandige schilder en behanger.

Direct helder wit en strak eindresultaat

Een bijkomend voordeel is dat READYMIX FILL+FINISH, dankzij de perfecte vuleigenschappen en een minimale krimp na uitharding, direct een fraai glad en helder wit eindresultaat over het complete plaatoppervlak oplevert. Handig als u snel wilt opleveren. Voorts laat het product zich afwerken tot de hoogste afwerkingsgraad (Q4), is het uitstekend machinaal verwerkbaar (o.a. met een airless machine) en tevens uiterst prettig smeerbaar.

Handige verpakking

READYMIX FILL+FINISH wordt geleverd in handige emmers van 5 of 25 kg en is na het goed sluiten van de emmer direct weer gereed voor hergebruik. Bij een afgesloten emmer is het product minimaal 9 maanden houdbaar.

De voordelen op een rijtje

  • direct klaar voor gebruik zonder te mengen met water;
  • korte droogtijd van ca. 8 – 12 uur. Vul- en afwerkingslaag is in 1 dag (bij kleinere projecten) te
  • realiseren;
  • mooi glad egaal eindresultaat;
  • na uitdroging fraai heldere witte kleur over complete plaatoppervlak;
  • afwerkingskwaliteit mogelijk tot hoogste afwerkingsgraad (Q4) en machinaal verwerkbaar.

ReadyMix Fill + Finish is beschikbaar bij de handelaar vanaf maart 2016.