Ontdek het nieuwe gamma van de SSH-schroef van Simpson Strong-Tie

SIMPSON STRONG-TIE

De basiselementen voor een geoptimaliseerde bouwplaats zijn snelheid en gemak van installatie. De SSH-schroef is door Simpson Strong-Tie ontwikkeld om aan deze doelstellingen te voldoen.

De SSH-schroef werd oorspronkelijk ontworpen voor het bevestigen van connectoren. Een groot aantal bevestigingen was nodig bij het traditioneel vernagelen. Met de uitbreiding van het nieuwe gamma van de SSH-schroef verhoogt de gebruiks- en toepassingsmogelijkheden enorm.

De SSH-schroef, die in het najaar van 2019 werd gelanceerd, heeft zijn stempel gedrukt op de markt van connectorbevestigingen. Hij is robuust, betrouwbaar en praktisch en kan worden geïnstalleerd in gaten van connectoren met grote diameter, zodat bij de installatie heel wat tijd kan worden bespaard. Tegelijkertijd kan de SSH-schoef grote belastingen aan.

De schroef, die bij de lancering in 7 verschillende versies beschikbaar was, wordt nu dus uitgebreid. Dit jaar zijn er 21 nieuwe referenties aan het assortiment toegevoegd, om te voldoen aan de behoeften van vakmannen. De nieuwe referenties omvatten kleine en grote lengtes en kleine en grote diameters.

Waarom? Deze schroeven met langere schroefdraad (tot 200 mm) maken het mogelijk grotere belastingen in assemblages aan te kunnen. Ze zijn ideaal voor het bevestigen van stalen hulpstukken en voor grote stukken hout of CLT. De nieuwe SSH-schroeven behouden hun Impreg+ coating, waardoor ze geschikt zijn voor zowel binnen- als buitengebruik. De anti-splijtpunt en de speciale vorm van de schroef maken het mogelijk deze te installeren zonder voor te boren.

Nieuw! De SSH-schroef is compatibel met het heffen van houten panelen

Houtskeletwanden, CLT, vloeren of balken... de SSH 12.0x60, SSH12.0x100, SSH 12.0x120 en SSH12.0x160 mm schroeven zijn inderdaad compatibel met de haken voor het hijsen en transporteren van houten elementen.

Hoe verschillen ze van elkaar? Het draagvermogen varieert naar gelang de gekozen SSH-schroefreferentie: hoe langer de SSH-schroef en de schroefdraad, hoe groter de sterkte.

Deze referenties zijn geldig voor 3 hijstoepassingen :

  • Schroeven loodrecht op het hout geplaatst;
  • Schroeven die de richting van de kracht volgen;
  • En schroeven die loodrecht op het hout staan met frezen.

Het technisch informatieblad voor de SSH-verbindingsschroef tussen staal en hout is daarom door onze technische teams aangevuld en bevat nu een nieuw hoofdstuk waarin de prestaties van deze schroeven worden vermeld, afhankelijk van de hijsmethode en de gebruikte SSH-schroef. U kan dit bekijken op onze website.

Deze nieuwe SSH-schroefreferenties completeren de bevestigingsoplossingen van Simpson Strong-Tie, die zo'n 900 referenties voor strip- en bulkschroeven en -nagels omvatten. Met 120 productlijnen in de catalogus wilt Simpson Strong-Tie tegemoet komen aan alle toepassingen voor houtverbindingen en -bevestigingen die men op de werf nodig heeft.

Wilt u meer weten over het nieuwe SSH gamma? Vul het formulier in en Simpson Strong-Tie zal u meer informatie toesturen.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email