Laat uw buitenafwerking opvallen met de oplossingen van Simpson Strong-Tie

Nuancesfinal

Hout, een natuurlijk en duurzaam materiaal, staat weer volop in de belangstelling. Door het warme en esthetische karakter van hout voorzien tuinarchitecten, tuinaannemers en particulieren meer en meer buitenontwerpen met hout. Ook de uitstekende buitenprestaties van hout maken het toepassen interessant.

Omheiningen, pergola's, luifels en tuinhuisjes worden vaak in hout opgetrokken. Om deze constructies te verbeteren, biedt Simpson Strong-Tie een reeks verbindingsstukken en bevestigingssystemen aan onder de naam "Nuances". In de catalogus van Simpson Strong-Tie waren al gegalvaniseerde verbindingsstukken verkrijgbaar, maar vanaf nu vervolledigt Simpson Strong-Tie ook het gamma “Nuances” met zwarte afwerkingen om een elegante toets te geven In de zwarte afwerking is verkrijgbaar kolomvoeten (tuin- of constructiepoten), ophangbeugels, hoekijzers, maar ook bevestigingssystemen die worden geassembleerd en dus onopvallend dienen te zijn.

Omdat elk detail telt, hebben alle Nuances-oplossingen een dubbele afwerking: elektrolytisch verzinkt en de zwarte verf, voor een betere duurzaamheid. De zwarte verf is poedergelakt in RAL9005 en heeft een anti-UV behandeling gekregen om een goede weerstand tegen de zon te verzekeren. De matte afwerking is uiterst bestand tegen krassen en schokken.

U vindt alle Nuances en Simpson Strong-Tie oplossingen voor tuin- en buitenontwerp in onze gloednieuwe Connections for Wooden Assemblies 2021 catalogus. U kunt de catalogus gratis ontvangen door het formulier in te vullen.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email