Al 60 jaar lang streeft SFA Group ernaar om het voor iedereen mogelijk te maken ongeacht waar en op eenvoudige wijze echte toiletten, badkamers of keukens te installeren, zonder grote werkzaamheden. Onze Franse groep is de uitvinder van de beroemde Sanibroyeur® en is tegenwoordig een van de wereldwijde marktleiders op het gebied van sanitaire installaties. Onze producten staan voor kwaliteit en technisch vakmanschap en voldoen aan de strengste eisen, terwijl ze altijd blijven voldoen aan de verwachtingen van onze klanten.

Om dit resultaat te bereiken, ontwikkelen onze onderzoekers en ingenieurs voortdurend innoverende hightech producten, waarbij alle geldende normen voor milieu en techniek in acht worden genomen. Dankzij een geïntegreerd productieapparaat en de omvangrijke middelen die aan onderzoek en ontwikkeling worden besteed, is de SFA Group via de eigen filialen of via distributeurs wereldwijd aanwezig met een compleet assortiment fecaliënvermalers en vuilwaterpompen voor individueel, commercieel of collectief gebruik.

SFA Benelux is een 100% dochter van de Franse SFA Group. Zij verzorgt de verkoop, marketing, distributie en service van diverse innovatieve topmerken in de Benelux: Sanibroyeur®(vuilwaterpompen en fecaliënvermalers) en Kinedo® (douchecabines, douchebakken en wanden). Onder het merk Kinedo vallen ook de innovatieve concepten voor het vervangen van een bad of douche binnen 1 dag: Kinemagic en Duo van Kinedo.

SFA Benelux levert uitsluitend via groothandels en de sanitaire vakhandel. Deze worden o.a. ondersteund door trainingen, promotiematerialen, verkoopacties en mediacampagnes. De eigen servicedienst staat geheel tot hun beschikking. SFA Benelux is gevestigd in Echt (Nederland). 

Wilt u meer weten over Sanibroyeur®, volg ons dan op : https://www.facebook.com/SanibroyeurBelgie/

Wilt u meer weten over Kinedo®, volg ons dan op : https://www.facebook.com/kinedobelgie/


Merken: Sanibroyeur, Kinedo
Overzicht van beschikbare informatie: 7 artikels, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 0 brochures, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 0 instructievideos, 0 technische fiches.